https://peopleselect.nl/youngprofessional/over-ons/testimonials/
People Select Young Professional

Testimonials People Select Young Professional

"People Select Young Professional werkt goed en snel. Via de consultant had ik in no time een job bij Bakker Barendrecht. Hij gaf mij vooraf al een juist beeld van het bedrijf en de mensen."
- Reinoud van Eerden, trainee Bakker Barendrecht

    

------------------------------------------------------------------------

"People Select was flexibel en heeft zorg gedragen voor een goede afwikkeling van de bemiddeling en het tot stand komen daarvan."
- Matthew de Haan, Junior Inkoper Superunie

 

"People Select is voor mij altijd een goede sparringpartner geweest. Ik vond het erg fijn dat zij over kennis van de markt beschikken en ook met je mee willen denken. Zo ging het tijdens het eerste gesprek over wie ik ben en in wat voor een organisatie ik mijn skills wil toepassen. Daardoor kon People Select een goede match maken tussen mij en het bedrijf. Want die klik tussen jou en jouw toekomstige werkgever vind ik het belangrijkste. Werk moet geen energie kosten maar juist opleveren!"
- Chantal Gerrits, Junior Product Manager Royal A-ware

   

------------------------------------------------------------------------

“People Select Young Professional heeft mij benaderd op een professionele, oprechte en persoonlijke manier. Hiermee onderscheidde het bureau zich van de rest. De bovengenoemde kenmerken zetten zich voort in de daaropvolgende gesprekken. Er wordt goed gekeken of je past bij de organisatie waardoor je teleurstellingen voorkomt en de kans van slagen vergroot.”
- Nick Rombouts, Trainee Bakker Barendrecht


© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04