https://peopleselect.nl/youngprofessional/over-ons/over-ons/
People Select Young Professionals

Over ons

 

Wij zijn partner voor multinationals, private equity investors en familiebedrijven in het rekruteren van graduates en young professionals.

People Select Young Professional is een betrouwbare partner in rekrutering door ons netwerk, vakgerichte expertise en effectieve recruitment methodes.

In de huidige 'war for talent' is het belangrijk de juiste doelgroep met de juiste boodschap te benaderen. People Select Young Professional heeft een effectieve database, werkt met bewezen rekrutering methodes en onderzoekt voortdurend de nieuwe ontwikkelingen die helpen om kandidaten de passende propositie te doen op het juiste moment.

Matchen met de cultuur, de persoonlijkheid en ambitie van de hiring manager is een voorwaarde. Een zorgvuldige intake is daarom een must. Daardoor kunnen wij het perfecte visitekaartje zijn voor onze opdrachtgever en kunnen wij de kandidaat over de organisatie en de functie tot in de puntjes adviseren. Het bewijs dat wij achter de door ons geselecteerde kandidaat staan is de garantieperiode van zes maanden.

Een snelle voortgang van de werving is nodig om de concurrentie, die de kandidaat ook wil aannemen, voor te blijven. Zorgvuldigheid en eerlijkheid die wij de kandidaat bieden is een voorwaarde om  hem of haar de juiste keuze te laten maken.

Om de snelheid er in te kunnen houden en de effectieve voortgang van het wervingsproces te kunnen garanderen is het nodig om samen te werken. Wij werken uitsluitend op basis van exclusiviteit. Alleen dan kunnen wij de opdrachtgever echt ontzorgen en alleen dan kunnen de beste kandidaten er op vertrouwen dat wij hun belang goed kunnen behartigen.

Geschiedenis

People Select is opgericht in 1998. Sinds 2011 is Josceline Bogaers mede-eigenaar en geeft zij leiding aan People Select Executive + Interim Search.

Job van Grinsven en Evelyn Günther hebben in 1995 eerst Günther + van Grinsven Executive Search opgericht met de focus op senior management en directie functies in FMCG en Retail. In 1998 hebben zij  People Select Executive + Interim Search opgericht voor functies op het niveau van directors, professionals en managers, ook met de focus op FMCG en Retail. In 2007 hebben zij, om bij te dragen aan het duurzaam versterken van de branche, het campus recruitmentbureau Leading Talent opgericht, het bureau voor stages, starters en young talent development programs in FMCG en Retail.

Om  young professionals met 0 tot 4 jaar ervaring effectief te werven is in 2016 het innovatieve recruitmentbureau People Select Young Professional gestart. Eind 2017 is Leading Talent opgegaan in People Select Young Professional.

Sinds 29 maart 2019 is Josceline Bogaers volledig eigenaar van het bureau en zijn oprichters Evelyn Günther en Job van Grinsven nog altijd betrokken bij het vervullen van C-level niveau opdrachten. Daarnaast hebben zij een adviserende rol.

People Select is lid van FNLI, EFEC, NVP, NIMA en is sponsor van het Nationaal Foodcongres sinds 1997 en het Fastmovers congres.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04