https://peopleselect.nl/youngprofessional/over-ons/over-ons/
People Select Young Professional

Over ons

Voor opdrachtgevers

Zoekt u een perfect passende young professional, starter of graduate voor uw organisatie? Wij vinden snel de juiste persoon. Voor het beste resultaat verdiepen wij ons altijd eerst in uw organisatie. Hoe meer we weten en begrijpen van de organisatie, cultuur en managers, hoe beter wij de juiste kandidaten kunnen traceren, interesseren en selecteren. Die kennis vertalen we naar het passende kandidatenprofiel. Dat is onze kracht.

Een transparante samenwerking met u als opdrachtgever is een voorwaarde om echt succesvol te kunnen zijn en in constructief vertrouwen samen te kunnen werken met u en onze kandidaten. Wij denken bovendien graag mee over de ontwikkeling die uw organisatie wil doormaken en welke professionals u daarbij nodig hebt.

Als executive search specialist werken wij met bewezen methodes om passende kandidaten te traceren, te interesseren en te selecteren. We kijken scherp naar ervaring, vakkennis, motivatie, competenties, persoonlijkheid, de chemie met de leidinggevende en de fit met de bedrijfscultuur. Tegelijkertijd zijn wij voorloper en werken wij innovatief in het steeds onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het voortdurend verfijnen van onze technieken in recruitment en selectie.

Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas bij succes van de kandidaat in de jaren daarna. Dan hebben we ons werk goed gedaan.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Voor kandidaten

Zoek jij een baan in sales, marketing, trade marketing, inkoop, category management, HR of finance? Heb jij tot 4 jaar werkervaring, of ben je bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeship? Of wil je advies over je carrièremogelijkheden? Wij helpen je graag aan het werk.

People Select Young Professional heeft een omvangrijk en breed netwerk bij werkgevers. Denk aan Procter & Gamble, Swinkels Family Brewers, Haribo en Duvel. Die bedrijven schakelen onze hulp in bij het vinden van de ideale kandidaten voor hun openstaande vacatures.

Wij geloven in het maken van duurzame matches tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Niet alleen ervaring en vakkennis zijn voor ons belangrijk, maar ook je motivatie, carrièrewensen en persoonlijkheid. We kijken naar jouw fit met de bedrijfscultuur en de chemie met je manager. Alles wat nodig is om jou langdurig gelukkig te maken in je werk.

Om perfecte matches te kunnen maken kennen wij al onze opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk en verdiepen wij ons in drijfveren en wensen van beide. Een open en vertrouwelijke band is belangrijk. Wij geven je graag onderbouwd advies over je carrièremogelijkheden en de werkgevers die het best bij jou passen. Een essentieel onderdeel van onze werkwijze is daarom een gesprek met een van onze gespecialiseerde consultants.

Tijdens een sollicitatieprocedure voorzien we je graag van tips om je optimaal voor te bereiden. Een gedegen kennis van onze opdrachtgever en de functie zorgen ervoor dat wij je klaarstomen voor gesprekken en eventuele assessments. Uiteraard houden we je goed op de hoogte van het verloop van je sollicitatie.

Wij werken met bewezen methodes om jou op de juiste positie te krijgen. Voor ons is een benoeming niet geslaagd bij plaatsing, maar pas als jij in de jaren daarna succesvol en tevreden ben. Dan hebben we ons werk goed gedaan. Daarom houden we vanzelfsprekend graag contact als je ergens aan de slag bent.

Geen geschikte actuele vacature gevonden op onze website? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04