https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/takeawaycom/
People Select Young Professional

Takeaway.com

Thuisbezorgd.nl is de grootste maaltijdbestelsite van Nederland.

Het idee voor Takeaway.com begon allemaal in het brein van de 21-jarige student Jitse Groen. Tijdens een familiefeestje in een plattelandsdorp in 1999 bleek het onmogelijk om op die locatie eten te bestellen. Dat moest anders! Daarom ontwikkelde Groen het jaar daarop een website met bezorgrestaurants waar eten besteld kon worden. Een gouden idee, want inmiddels is Thuisbezorgd.nl de grootste maaltijdbestelsite van Nederland.

Internationaal

Toen Nederland eenmaal veroverd was, was het natuurlijk tijd om over de grens te gaan kijken. En met succes. Takeaway.com heeft intussen kantoren in Duitsland, België, Polen en zelfs in Vietnam. Dankzij overnames van bestaande concurrenten én in 2016 een beursgang groeit het bedrijf enorm. Onder de paraplu van Takeaway.com zitten naast Thuisbezorgd.nl bestelsites als Pyzsne.pl, Lieferservice.at, Lieferando.de en Takeaway.com. Het bestelplatform wil het zoveel mogelijk mensen makkelijk maken om eten te bestellen en thuis of op het werk te laten bezorgen. Het hoofdkantoor van Takeaway.com zit sinds begin 2016 in hartje Amsterdam, vlak bij het Centraal Station. Van daaruit wordt een groot deel van de internationale activiteiten gecoördineerd, waarbij de IT,  Sales en Customer Service afdelingen in Enschede gevestigd zitten.   Op dit moment zit Takeaway.com gevestigd in negen Europese landen en Vietnam.

Specialisten

Als voormalige startup heeft Takeaway.com alle specialismen in eigen huis: van design- en SEA-specialisten tot webdevelopers. In totaal werken er ongeveer vijfhonderd food lovers vanuit 6 kantoren voor 11 verschillende bestelsites. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 27 jaar. Met 25 nationaliteiten is de organisatie met recht internationaal te noemen. Het open en moderne hoofdkantoor heeft een fraai uitzicht op het IJ en ademt de sfeer van een hippe tech company. Tussen de werkzaamheden door even gamen op een Playstation of Xbox, of je Segway skills oefenen is dan ook geen probleem.

Ambitieus

Takeaway.com zoekt ambitieuze, hands-on teamspelers, die de combinatie van hard werken en plezier maken weten te waarderen. De organisatie biedt haar medewerkers interne en externe trainingen en uitdagende, internationale doorgroeimogelijkheden.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04