https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/royal-a-ware/
People Select Young Professional

Royal A-Ware

Koninklijke zuivel

Royal A-ware is eind 2010 ontstaan door de fusie van de familiebedrijven Anker Food Group en de Bouter Group. Beide zijn van oudsher full service dienstverleners en gerenommeerde ketenspelers in kaas. In 2015 wordt hun inzet bekroond met het eervolle predicaat ‘Koninklijk’. Naast kaas is Royal A-ware actief in andere producten die onder geconditioneerde omstandigheden verhandeld worden, zoals (dagverse) zuivel, room en borrelgemak/tapas-producten.


Maatwerk

Maatwerk voor de klant is erg belangrijk bij Royal A-ware. Het bedrijf noemt dit dienstverlening van A-kwaliteit, oftewel: de hoogste kwaliteit. Door slim en bewust ondernemen levert het diensten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het doel: de meest gewaardeerde ketenpartner worden in de Food en Agribusiness in Europa. Royal A-ware is sinds 1 september dit jaar onderverdeeld in vier divisies: Kaas, Bouter Group, Dairy & Cream en Transport. Met de oprichting van Dairy & Cream komt er nog meer focus op zuivel en roomactiviteiten bij A-ware. Het bedrijf heeft een resultaatgerichte cultuur.

“Iedere dag is hier anders en dat maakt het zo leuk. De ene dag ben ik onze markt aan het uitpluizen om nieuwe kansen te ontdekken, de andere dag zorg ik voor de lancering van nieuwe producten en bijbehorende marketingconcepten. Wij maken tapas voor internationale klanten en daardoor leer je ook andere werkculturen en werkwijzen kennen. Waardevol voor mijn toekomst! En ondanks de grootte van het bedrijf heerst er nog altijd een familiesfeer.”
Chantal Gerrits
Chantal Gerrits
Junior Product Manager
© 2021 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04