https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/procter-gamble/graduate-programme/
People Select Young Professional
Vacature ingevuld

Graduate Programme

0+ jaar
Rotterdam | 01 jun

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je bij Procter & Gamble verantwoordelijk voor een groot project, waar je een langere periode mee bezig bent. Je acteert op hoog niveau, wordt flink uitgedaagd en krijgt veel verantwoordelijkheden. Aan het eind van deze stage presenteer je de resultaten van je project aan het senior management en zijn er goede doorgroeimogelijkheden, ook op internationaal niveau.

P&G hanteert een strategische en analytische manier van werken; in jouw rol is het dan ook belangrijk om ideeën en suggesties te onderbouwen met cijfers en data. Binnen de organisatie moet continu worden gekeken naar de meest efficiënte manier van werken en het optimaliseren van processen. Naast je eigen project ben je ook actief in de ondersteuning van het team. Voor Procter & Gamble zijn wij op zoek naar starters voor Strategic Sales.
Op de Strategic Sales afdeling ben je onderdeel van het accountmanagementteam en werk je direct met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de aanwezigheid en de zichtbaarheid van de merken van P&G in de toegewezen supermarkt of retail drug account. Ook lever je een bijdrage om zo de groei van de merken te realiseren.


Wat biedt de organisatie jou?

Procter & Gamble is een Amerikaans bedrijf dat actief is in meer dan 160 landen en een omzet van ruim 82 miljard dollar per jaar draait. In totaal innoveren zij wereldwijd 300 merken, waaronder Ariel, Gilette, Pampers en Oral-B. Wereldwijd zijn er 138.000 personen werkzaam bij P&G. Op het hoofdkantoor in Nederland, dat gevestigd is in Rotterdam, werken 625 medewerkers. P&G heeft een ‘build from within’ cultuur, wat inhoudt dat talent aan de onderkant wordt aangenomen en door kan stromen binnen de organisatie. Je krijgt opleidingen op maat, ‘training-on-the-job’, en support van een coach. Leiderschap, ownership, samenwerken, integriteit, passie om te winnen en vertrouwen staan bij P&G daarom hoog in het vaandel.


Jouw ervaring

  • Jij bent een starter met uitstekende studieresultaten
  • Goede analytische en strategische vaardigheden
  • Zelfstartend, teamplayer, innovatief
  • Leiderschapskwaliteiten
  • Gedreven, resultaatgericht, proactief
  • Je staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig en kunt goed prioriteiten stellen
  • Goede beheersing Nederlands en Engels is een must
  • Naast je studie ben je aantoonbaar zeer actief geweest in bijbanen, besturen en/of vrijwilligerswerk en heb je buitenland ervaring.

Belangrijk! Er is een uitgebreide selectieprocedure gekoppeld aan Procter & Gamble. Capaciteitentesten, een persoonlijkheidstest en competentiegerichte interviews zijn onderdeel van de procedure. Wanneer het Graduate Programme succesvol is afgerond, zijn er goede doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04