https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/partner-in-pet-food/key-account-manager-ppf/
People Select Young Professional

Key Account Manager

3+ jaar
heel Nederland | 07 aug

Wat je doet

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor salesgroei bij Superunie. Jij bent eager en gedreven om snel zelfstandig met deze klanten aan de slag te gaan en kijkt verder dan saleskansen alleen. Proactief meedenken over innovatiemogelijkheden en marketingkansen voor de private label producten die op de schappen liggen hoort er ook bij. Als trendsettende partij in diervoeding kom je makkelijk aan tafel bij retailers om kansen te bespreken. Door de volle steun van de investeerder kunnen nieuwe plannen snel uitgevoerd worden en zijn er volop mogelijkheden om kansen aan te boren. Ook de ervaring en kennis van de recent aangestelde directie met een corporate achtergrond (o.a. Eric Arnoldussen (Upfield en P&G) en Gerald Kühr (Unilever en P&G) geven het commerciële team een frisse en professionele impuls. De enorme groei van de categorie – onder meer door covid – draagt daar verder aan bij.

Jij ontwikkelt je tot een gewaardeerde sparringpartner die op basis van insights en data de klant adviseert. In deze rol kun je snel veel professionele sales skills opdoen en zijn er mooie doorgroeimogelijkheden naar zwaardere accounts. Jij voelt je thuis in een team waar hecht samengewerkt wordt, ook internationaal, en waar open en direct gecommuniceerd wordt.

Partner in Pet Food zoekt een ondernemende Key Account Manager met enkele jaren ervaring die zich snel wil ontwikkelen in het salesvak. Iemand die zich durft te profileren in de organisatie én bij de klant en die een stevige persoonlijkheid en proactieve houding heeft. PPF is actief in vele kanalen waaronder een leidende rol in E-commerce. Dit geeft je een brede blik op de markt.


Wat de organisatie biedt

  • Een brede salesrol met veel verantwoordelijkheid
  • Een functie bij een informele, nuchtere, internationale organisatie met een uitstekende marktpositie
  • Een commercieel team vol (corporate) salesexperts, geleid door General Manager Eric Arnoldussen en Chief Executive Officer Gerald Kühr
  • Kansen om je sales-skills te verdiepen en snel door te groeien
  • Fulltime functie


Wie jij bent

  • 3+ jaar commerciële ervaring, bij voorkeur in FMCG of retail
  • Gedreven, proactief, leergierig, resultaatgericht, analytisch
  • Communicatief sterke en flexibele teamspeler
  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in commerciële studierichting
  • Goede beheersing Nederland en Engels

Waar je werkt

Partner in Pet Food is een innovatieve marktleider in dierenvoeding, met meer dan 470 klanten door heel Europa. Het is de op een na grootste producent van nat en droogvoer voor retailers. Kernwaarden van de organisatie zijn integer, open en eerlijk.
Lees meer over Partner in Pet Food

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2021 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04