https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/maak-vrijblijvend-kennis/open-sollicitatie-commercieel-talent/
People Select Young Professional

Open sollicitatie

0+ jaar
Nederland | 01 feb

Een carrière in de FMCG of retail iets voor jou?

People Select Young Professional bemiddelt commercieel talent met 0 tot 4 jaar ervaring dat een carrière ambieert in consumer goods en retail. Ben jij een Young Professional die een stap willen maken naar een andere organisatie, of wil jij vanuit een andere branche overstappen naar consumer goods of retail? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben altijd meerdere vacatures in sales, marketing en retail die interessant kunnen zijn.

Tijdens een gesprek kijken wij naar jouw persoonlijkheid, ambitie, kennis en skills en bespreken we de mogelijkheden voor een duurzame stap in jouw carrière. Wij beschikken over een breed netwerk van verschillende organisaties in FMCG en retail en proberen een match te maken tussen jou en je toekomstige werkgever.

 

Wie jij bent

Jij bent een Young Professional met een HBO of academische opleiding in een – bij voorkeur – economische of commerciële richting. Je bent recent afgestudeerd of hebt al enige relevante werkervaring (tot 4 jaar). Jij bent gedreven en ambitieus, in staat snel te schakelen tussen denken en doen, communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Je pakt projecten adequaat op en kan snel waarde toevoegen aan een team.

Wil jij vrijblijvend advies over jouw carrièremogelijkheden in FMCG of retail, neem dan nu contact op met People Select Young Professional voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04