https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/koninklijke-peijnenburg/
People Select Young Professional

Koninklijke Peijnenburg

Verrassend lekker. Elke dag. Elk moment.

De felrode verpakking van Koninklijke Peijnenburg is al ruim 130 jaar een opvallende verschijning op de ontbijttafel. Daarin zit een malse, traditioneel bereide ontbijtkoek die elke dag opnieuw met passie gemaakt wordt. Betrokken bakkers houden de kwaliteit en smaak in de gaten, zodat de smaak toen, nu en morgen verrassend lekker is en blijft. In deze categorie is het bedrijf al jarenlang de onbetwiste marktleider. In de loop der jaren is Koninklijke Peijnenburg ook actief geworden in andere categorieën.

Nederlandse roots

Het verhaal van Koninklijke Peijnenburg begint in 1883 als bakker Harry Peijnenburg een bakkerij en winkel opent in het Brabantse Geldrop. Zoals elke bakker in die tijd werkt hij in de vroege ochtenduren aan beschuit, brood, koek en banket. Overdag verkopen hij en zijn vrouw de versgebakken producten in de winkel. En wie niet naar de winkel kan komen, krijgt de verse waar aan huis geleverd. De ontbijtkoek verwerft een cruciaal plekje in het assortiment. Sinds die tijd is Koninklijke Peijnenburg gestaag gegroeid en inmiddels maakt het onderdeel uit van het internationale Lotus Bakeries.

Medewerkers centraal

Koninklijke Peijnenburg is een platte organisatie met een informele, open en no-nonsense mentaliteit. Het bedrijf hecht veel waarde aan ontwikkeling en groei van hun medewerkers en zoekt ambitieuze en ondernemende medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het bedrijf. Het bedrijf leidt graag intern op, waardoor de organisatie een variëteit aan interne doorstroommogelijkheden biedt.

Potentieel

Algemeen Directeur René Groen: “Wij nemen niet per se mensen aan die al direct een bepaalde functie kunnen doen, maar liever mensen die het potentieel en de ambitie hebben om zichzelf én het bedrijf beter te maken. Mensen die nog stappen kunnen maken. Daarom selecteren wij streng aan de poort en zijn er daarna veel mogelijkheden om intern door te groeien. Zo bouwen we aan het beste team.”

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04