https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/koninklijke-euroma/
People Select Young Professional

Koninklijke Euroma

Ambitieuze en slagvaardige smaakmakers

Voor de allerbeste kruiden en specerijen reizen de mensen van Euroma al bijna 120 jaar de hele wereld over. Alles om het compleetste aanbod met de allerbeste smaak te kunnen leveren. En dat levert een breed assortiment aan producten en totaaloplossingen op voor toonaangevende spelers in de internationale foodbusiness. Zodat consumenten optimaal kunnen genieten van de geleverde kruiden en specerijen. Ze denken bovendien graag van bron tot bord mee met hun klanten en bieden hoge service. De culinaire creativiteit zorgt voor verrassende en innovatieve smaakmengsels. En het maakt ze de 3e speler op kruidengebied in Europa.

Merken en private label
Euroma is de producent van merken als Euroma, Jonnie Boer en Drogheria & Alimentari. Naast deze A-merken is er een groot assortiment producten onder private label. Een kleiner deel van de huidige omzet van circa 250 miljoen komt uit retail, het grootste deel is afkomstig van B2B-klanten. Euroma heeft langdurige en hechte partnerships opgebouwd met een scala aan leveranciers. Alle grondstoffen ondergaan een strenge kwaliteitsselectie voor ze in eigen huis verder verwerkt worden voor de klant, zodat ze altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid. Een garantie voor pure, natuurlijke producten van hoge kwaliteit met een authentieke smaak.

Populair
Het laatste decennium is Euroma enorm gegroeid door zowel organische groei als overnames en wint het eigen Euromamerk aan populariteit. In 2017 heeft Euroma kruidenspecialist Intertaste overgenomen en zijn ze daardoor nog sterker geworden in (verpakkings)oplossingen. Ze lopen bovendien steevast voorop als het gaat om conceptontwikkeling en doen er alles aan die koppositie te houden. In 2022 wil de organisatie dé toonaangevende smaakmaker zijn door het bieden van efficiënte en betrouwbare totaaloplossingen. Met die groeispurt komt ook een voorbeeldfunctie. De organisatie voelt zich verantwoordelijk om de toekomst op een duurzame manier in te richten. Euroma heeft een continu verdere verduurzaming van het assortiment als doel. Ook in het gloednieuwe, lichte en open hoofdkantoor in Zwolle is volop rekening gehouden met duurzaamheid en energiebesparing.

Ambitie
Euroma is een ambitieuze onderneming die volop innoveert om de business te laten groeien. Ze houden er niet alleen van pittige producten, maar ook van mensen met pit en ondernemerschap. Ze werken graag met gemotiveerde, oprechte en betrokken werknemers, die niet snel opgeven en handelen vanuit hun expertise. De cultuur is er no-nonsense, nuchter, open en toekomstgericht. Het ambitieniveau is er hoog: ze willen de meest klantgerichte leverancier van kruiden en specerijen zijn.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04