https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/farm-frites/
People Select Young Professional

Farm Frites

Alles met aardappels

Voor Farm Frites staat de hele wereld al ruim 45 jaar in het teken van de aardappel. Van de lekkerste frites tot overheerlijke aardappelproducten, ze benutten alle mogelijkheden van dit veelzijdige product. Met die bevroren en gekoelde aardappelspecialiteiten heeft het bedrijf in veel landen een toonaangevende marktpositie veroverd. Hun passie voor kwaliteit heeft daar zeker ook bij geholpen.

Puur

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat anno 2017 nog steeds. Het bedrijf stelt puurheid, authenticiteit en landbouwkennis centraal. Vanuit die gedachte zorgen ze ervoor dat aan de actuele wensen en belangen van klanten, consumenten, telers en werknemers voldaan wordt. Dat begint natuurlijk bij de aardappelen uit Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten wereldwijd. Farm Frites is een echte expert in ontwikkeling, teelt, selectie, verwerking en verpakking van aardappelproducten en investeert voortdurend om dat te blijven.

Corporate familiebedrijf

Farm Frites is een internationaal corporate bedrijf met 1.500 medewerkers. Tegelijkertijd is het een echt familiebedrijf met sterke plattelandswaarden als puurheid, authenticiteit, familie en agrarische kennis en kunde. De organisatie investeert de komende jaren in het vergroten van haar efficiƫntie, maar met behoud van de flexibiliteit en snelle besluitvorming die ze van oudsher hebben. Met een gedegen langetermijnvisie en strategie bouwt het bedrijf steady verder aan hun positie als echte wereldwijde speler.

Zorg

Bij Farm Frites wordt volop geĆÆnvesteerd in de ontwikkeling van hun medewerkers met interessante opleidingsmogelijkheden. Respect, zorg en verantwoordelijkheid nemen zijn sleutelwoorden bij de organisatie waar talent tot bloei komt en de uitdagingen creatief en uitdagend zijn.

© 2022 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04