https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/dutch-creative-brands/
People Select Young Professional

Dutch Creative Brands

Het begon allemaal met de revolutionaire Vacu Vin, die ervoor zorgt dat een geopende fles wijn langer smaakvol blijft. Snel daarna volgen aanverwante producten als wijnkoelers, openers en allerhande serveergereedschappen voor wijn, bier en cocktails. Innovatieve design huishoudelijke artikelen zijn de specialiteit van Dutch Creative Brands (DCB). Onder het merk Tomorrow’s Kitchen biedt het bedrijf bovendien een variëteit aan innovatief keukengerei. Jaarlijks komen er nieuwe producten bij en veel producten zijn wereldwijd gepatenteerd.


Familiebedrijf

Sinds de uitvinding van de Vacu Vin in 1986 is dit Nederlandse familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal befaamde producent en distributeur, actief in meer dan 85 landen wereldwijd. Behalve het portfolio onder de twee eigen merken ontwikkelt Dutch Creative Brands ook customised en tailor made producten voor partners en klanten. Om hoogwaardige kwaliteit te garanderen vindt de productie vooral plaats in Nederland en Europa.

Kwaliteit

Creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en sociale verantwoordelijkheid zijn kernwaarden van de organisatie. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven in het DNA van het familiebedrijf. DCB biedt werk aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt om hen actief te betrekken bij de maatschappij en heeft daarom een sociaal productiebedrijf die bij het Nederlandse kantoor gevestigd is.

Focus

De organisatie zit momenteel in een transitie en verlegt de focus steeds meer van een productgericht naar een vraaggericht aanbod, waarbij marketing en sales leading zijn. Belangrijke klanten zijn pure players als Amazon, grote internationale retailers en houseware stores. Het hoofdkantoor van Dutch Creative Brands zit in Delfgauw, waar circa 35 medewerkers werken. Daarnaast zijn er internationaal vijf kleinere kantoren. De werknemers zijn ondernemend, flexibel en zeer gedreven.

© 2022 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04