https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/de-graaf-bakeries/
People Select Young Professional

De Graaf Bakeries

Een begrip in de bakkerswereld

Van appelflappen tot American cookies en van saucijzenbroodjes tot bladerdeegrollen. Banketbakkerij Wouter de Graaf is al meer dan 25 jaar een begrip in de bakkerswereld. Het is een plek waar ambachtelijke, traditionele bakkersproducten samenkomen met innovatieve snacks en koeken. Daarbij heeft het zich ontwikkeld tot in-store bakery specialist met een breed assortiment variërend van zoete en hartige bake-off tot gebakken en bevroren banket en verse producten. En hun slogan: “Bakt gezelligheid” verklapt precies waar ze naar streven.


Wouter de Graaf is een innovatief familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie aan het roer staat. De geschiedenis start al in 1905 met Aart de Graaf, een visserman die wegens zeeziekte op zoek ging naar een nieuw vak aan de wal. Hij opende een kleine dorpsbakkerij in het centrum van Spakenburg. Die groeide uit tot een industriële bakkerij met verkoopsuccessen als Oma’s Cake. Vanaf 1990 begon Wouter de Graaf het bedrijf te profileren als bake-off specialist voor ambachtelijke bakkers.


Ervaring, kwaliteit en innovatie staan centraal bij de bakkerij die beschikt over een ultramoderne bakkerij. De producten worden ambachtelijk gemaakt, maar wel met de nieuwste technieken en de hoogste kwaliteitseisen.  De afdeling productontwikkeling is continu bezig om bestaande producten te verbeteren, nieuwe producten te ontwikkelen en optimaal te voldoen aan de wensen van de klant. Inmiddels zijn de producten ook in het buitenland een begrip. Exportlanden zijn onder meer Duitsland, België, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittannië, Zwitserland, Tsjechië en Canada.


Bij Wouter de Graaf werken circa 200 medewerkers. Kernwaarden zijn: klantgericht denken, kwaliteit en loyaliteit.

© 2022 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04