https://peopleselect.nl/youngprofessional/opdrachtgevers/de-bijenkorf/
People Select Young Professional

de Bijenkorf

A world of inspiration

Luxe merken en een ultieme winkelervaring zorgen voor ‘a world of inspiration’. De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant van elk bezoek een echte belevenis maakt. Het sterke merk wil consumenten stijlvol inspireren en doet dit met een doordachte premiumstrategie en een sterke focus op de klant. En dat al ruim 140 jaar!

Experience

Om een internationaal topniveau te bereiken is de Bijenkorf bezig met het doorvoeren van een nieuwe strategie die draait om een ‘premium experience’. De winkelbeleving, service en merken sluiten daarmee nog beter aan op de huidige wensen van hun klanten. In het Amsterdamse filiaal is die strategie al een groot succes. De andere filialen worden qua look en feel de komende jaren naar ditzelfde niveau gebracht. Met de keuze voor een premium experience strategie is het grootste investeringsprogramma in de geschiedenis van de Bijenkorf gemoeid. Ook online komt een volledige flagship store die het klanten nog makkelijker moet maken hun keuze uit het indrukwekkende aanbod te maken.

Corporate Values

Bij de Bijenkorf werken ruim 3.000 medewerkers, die de zes Corporate Values van het bedrijf in hun DNA hebben: ze hebben stuk voor stuk een passie voor hun klanten, zijn continu vernieuwend en nemen graag verantwoordelijkheid. Verder zijn samenwerking en respect erg belangrijk en staan ze open voor verandering. Deze waarden vormen een belangrijk onderdeel in sollicitatiegesprekken bij de organisatie.

Servicekantoor

Het Servicekantoor zit in Amsterdam Zuidoost. Hier werken circa 450 mensen die complete service bieden aan de winkels. Naast drie flagshipfilialen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn er vier medium filialen. Die zitten in Amstelveen, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Het distributiecentrum is gevestigd in Woerden. De Bijenkorf besteedt veel aandacht aan uiteenlopende ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden voor jong talent, vakspecialisten en aankomende managers.

© 2022 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04