https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/terugblik-keuken-events/de-keuken-summercourses-2018/
People Select Young Professional

De Keuken Summercourses 2018

In de maanden juli en augustus konden de Keukenleden kiezen uit drie verschillende workshops onder leiding van top professionals uit de FMCG.

Effectief Onderhandelen

Freek Bakker is 34 jaar werkzaam geweest voor Procter & Gamble en kent het retailkanaal als geen ander. In deze training gaf hij inzicht in de hoofdprincipes van het onderhandelen, de fasen van het onderhandelen en hoe het proces te beïnvloeden. De workshop bestond uit theorie met praktijkvoorbeelden en daarnaast het presenteren van een 'real life' case door de deelnemers. Deze workshop verbeterde de onderhandelingsskills en was interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Effectief Communiceren

Deze training gaf Rein van Gulick exclusief voor De Keuken. Hij gaf inzicht in het gedrag in communicatie en hoe je bewust of onbewust invloed hebt op het gedrag van de ander. Sinds deze twee avonden kijken de Keukenleden anders aan tegen mensen uit hun omgeving en krijgen ze meer voor elkaar door het bewust inzetten van veelzijdig gedrag richting hun gesprekspartner.

Presteren onder druk

Henrieke van Dam beziet presteren en time management in combinatie met individuele persoonlijkheidskenmerken. Hoe zit je in elkaar en tegen welke specifieke prestatie-problemen loop je aan? En nog belangrijker, hoe los je die op? Deze training was voor iedereen, die onder druk moet leven, werken, functioneren of presteren en het gevoel heeft dat dit beter kan. De deelnemers leerden hoe hun lichaam en geest op druk reageren. Wat hun strategie (patroon) om te presteren is en hoe zij zich daarbij voelen. Door het zichtbaar maken van die patronen, die ontstaan onder druk, kregen ze meer inzicht in hoe ze met druk omgaan, of er wellicht niet mee omgaan. Dit vergroot het zelfinzicht en kan ervoor zorgen dat ze het voortaan anders gaan doen.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04