https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/terugblik-keuken-events/de-keuken-bij-plus-briljant-formule-management/
People Select Young Professional

De Keuken bij Plus: Briljant Formule Management

Goed eten stond centraal bij het bezoek van de Keukenleden aan PLUS in mei 2018.  De leden werden rondgeleid door Ginette Ykema, een echte retail liefhebber en nu meer dan vijf jaar werkzaam als Sr. Category Manager bij PLUS Retail. Hiervoor heeft ze ervaring opgedaan bij HEMA als Sr. Buyer Food en bij de Bijenkorf als Product Manager Food. Ze heeft een sterke visie op formule en category management en vindt het belangrijk voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen binnen de food.

PLUS is met 261 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse retailmarkt. Zij zijn een coöperatie voor 221 zelfstandige supermarktondernemers, die veel waarde hecht aan het voorop lopen in de ontwikkelingen rondom goed eten. Alles om hier relevant op in te kunnen spelen. De lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol. Met persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt. Op deze manier kan PLUS zich onderscheiden: “groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn”.

 Ginette heeft samen met collega’s in formule management en category management de PLUS Briljant 2.0 formule laten zien aan de Keukenleden, van het uitzetten van de strategie tot aan de vertaling naar de winkels.

 

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04