https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/terugblik-keuken-events/coachingsessie-de-keuken-persoonlijk-leiderschap/
People Select Young Professional

Coachingsessie De Keuken: Persoonlijk leiderschap

Deze training heeft Katinka Toet speciaal ontwikkeld voor de keuken. Katinka Toet is oprichter van trainingsbureau Beyond Gravity en geeft al meer dan 10 jaar trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie. Het is haar passie om mensen te helpen groeien naar hun volle potentieel. Ze werkt als trainer voor vele bedrijven als Coca Cola, Microsoft, Mediamarkt en TomTom. Daarvoor werkte ze 10 jaar in het bedrijfsleven, onder andere als marketeer bij Unilever, account director bij het reclamebureau Publicist en als consultant bij het marketing adviesbureau Branddoctors.

Programma:

Hoe succesvol je bent in je werk, kun je in grote mate zelf beïnvloeden. Het hangt samen met jouw persoonlijk leiderschap. Thema’s, die aan bod komen in deze training zijn: Hoe pak je de regie en vergroot je je invloed? Hoe kun je een context creëren, waarin jij het beste tot je recht komt? En als je meer grip hebt op jouw koers, welke acties kun je dan het beste ondernemen om resultaten te boeken?


In deze training ontdekten de Keukenleden wat hun persoonlijke definitie van succes is en leerden ze hoe ze hun eigen succesvolle koers kunnen uitzetten en varen. De training bestond uit 3 stappen, waarin de leden met concrete oefeningen als het ware hun eigen handleiding voor persoonlijk succes ontwikkelden én de technieken leerden om hun voornemens om te zetten in het boeken van concrete resultaten.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04