https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/agenda-keuken-events/summercourses/
People Select Young Professionals

Summercourses

Afgerond event
woensdag 11 juli 2018
Freek Bakker, Rein van Gulick en Henrieke van Dam

In de maanden juli en augustus is er de keuze uit drie verschillende workshops onder leiding van top professionals uit de FMCG wereld.

Effectief Onderhandelen

Freek Bakker 34 jaar werkzaam geweest voor Procter & Gamble en kent het retailkanaal als geen ander. In deze training krijg je inzicht in de hoofdprincipes van het onderhandelen, de fasen van het onderhandelen en hoe het proces te beïnvloeden.
De workshop bestaat uit theorie met praktijkvoorbeelden en daarnaast het presenteren van een 'real life' case door de deelnemers. Deze workshop versterkt je onderhandelingsskills en is interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Effectief Communiceren

Deze training geeft Rein van Gulick exclusief voor De Keuken. Het gaat hier om inzicht in je gedrag in communicatie en hoe je bewust of onbewust invloed hebt op het gedrag van de ander. Na deze twee avonden kijk je anders aan tegen mensen uit je omgeving en krijg je meer voor elkaar door het bewust inzetten van veelzijdig gedrag richting je gesprekspartner.

Presteren onder druk

Henrieke van Dam beziet presteren en time management in combinatie met individuele persoonlijkheidskenmerken. Hoe zit je in elkaar en tegen welke specifieke prestatie-problemen loop je aan? En nog belangrijker, hoe los je die op? Deze training is voor iedereen, die onder druk moet leven, werken, functioneren of presteren en het gevoel heeft dat dit beter kan. Je kunt in deze training leren hoe jouw lichaam en geest op druk reageren. Wat is jouw strategie (patroon) om te presteren en hoe voel jij je daarbij? Door het zichtbaar maken van jouw patroon, dat ontstaat onder druk, krijg je meer inzicht hoe jij met druk omgaat, of er wellicht niet mee omgaat. Hierdoor vergroot je je zelfinzicht en kan je ervoor kiezen het anders te gaan doen.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04