https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/agenda-keuken-events/plus-briljant-formule-management/
People Select Young Professionals

PLUS - Briljant Formule Management

Afgerond event
woensdag 23 mei 2018
Ginette Ykema
Senior Category Manager PLUS

Ginette Ykema is een echte retail liefhebber en nu meer dan vijf jaar werkzaam als Sr. Category Manager bij PLUS Retail. Hiervoor heeft ze ervaring opgedaan bij HEMA als Sr. Buyer Food en bij de Bijenkorf als Product Manager Food. Ze heeft een sterke visie op formule en category management en vindt het belangrijk voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen binnen de food. Een thema waar ze de Keukenleden tijdens dit event in mee zal nemen!

PLUS is met 261 supermarkten een belangrijke speler op de Nederlandse retailmarkt. Zij zijn een coöperatie voor 221 zelfstandige supermarktondernemers, die veel waarde hecht aan het voorop lopen in de ontwikkelingen rondom goed eten. Alles om hier relevant op in te kunnen spelen. De lokale supermarktondernemers spelen hierbij een belangrijke rol. Met persoonlijke service en betrokkenheid zijn zij verbonden met de buurt. Op deze manier kan PLUS zich onderscheiden: “groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn”.

Goed eten is dan ook de rode draad van dit Keukenevent. Ginette zal samen met collega’s in formule management en category management de PLUS Briljant 2.0 formule laten zien aan de Keukenleden, van het uitzetten van de strategie tot aan de vertaling naar de winkels.

 

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04