https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/agenda-keuken-events/group-of-butchers-ambacht-strategie-en-innovatie/
People Select Young Professional

Group of Butchers - Ambacht, strategie en innovatie

Afgerond event
donderdag 1 juli 2021
t.b.a.


* Update: Door corona zijn de events van 2020 doorgeschoven naar 2021. Nieuwe data worden nog bekendgemaakt. *

Joost van Berkel is Commercieel Director bij Group of Butchers. Daarvoor was Van Berkel bijna acht jaar Commercieel Directeur bij Delicia en deed hij brede saleservaring op bij onder meer KraftHeinz en United Biscuits. Hij nodigt de Keukenleden uit bij de Group of Butchers, een bedrijf waar passie en vakmanschap gecombineerd worden met slim ondernemen.


Programma Group of Butchers:

Group of Butchers is een groep slagers, echte vakidioten noemen zij zichzelf. Deze slagers    gaan voor de mooiste en lekkerste vleesproducten. Ze zijn met 12 productielocaties in Nederland, België en Duitsland voornamelijk actief in private label vleeswaren voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en out-of-home.

Voor dit event is een programma voor de Keukenleden samengesteld waar je de werkwijze en producten van het bedrijf leert kennen en te weten komt hoe deze slagers zichzelf onderscheiden in de grillige markt van vlees- en vleeswaren. Ook het eigen splinternieuwe experience centrum in Tilburg wordt bezocht. Tijdens het event zal Joost een kijkje in de keuken geven van Group of Butchers, de uitdagingen waar ze mee te maken hebben (zoals duurzaamheid, dierenwelzijn, opkomst van vega(n) etc.) en daarnaast zijn persoonlijke ervaringen over wat hij tot nu toe geleerd heeft.

© 2023 People Select Young Professional - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04