https://peopleselect.nl/youngprofessional/de-keuken/agenda-keuken-events/grolsch-tour-door-vakmanschap-en-meesterschap/
People Select Young Professionals

Grolsch - Tour door vakmanschap en Meesterschap

Afgerond event
donderdag 8 maart 2018
Jacco Potkamp
Sales Director

Voor dit event zijn de Keukenleden uitgenodigd door Jacco Potkamp, Sales Director bij Grolsch. Jacco heeft een uitgebreide achtergrond in FMCG, met ervaring bij o.a. Coca-Cola, PepsiCo, Unilever en FrieslandCampina. Sinds 2015 werkt Jacco bij Grolsch als Sales Director en heeft hij een sterke affiniteit met het werken met jonge, ambitieuze talenten. Hij heeft een inspirerende leidinggevende stijl. Hij gelooft dat als je mensen de ruimte geeft, je het beste uit ze haalt.

In de brouwerij in Enschede gebeurt het allemaal en hier krijgen de Keukenleden tijdens het eerste event van 2018 een unieke rondleiding. Een mooie kans om te zien hoe zo’n ambachtelijk product geproduceerd wordt. De tour geeft een kijkje in de keuken van het brouwproces tot aan de marketing richting de consument.

Dit event is onderdeel van een ‘24-uur Gebundeld Talent’; een tweedaags event met overnachting. Het event start op donderdagavond in de buurt van Enschede. Aangezien dit het eerste event van 2018 is, is er volop ruimte voor de Keukenleden om elkaar beter te leren kennen. Op vrijdag worden de Keukenleden welkom geheten op de Grolsch brouwerij in Enschede en worden ze meegenomen in de wereld van bier.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04