https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/tropicare/account-manager/
People Select Young Professionals

Account Manager

Vacature ingevuld
Account Manager
2-4 jaar
Almere | 19 mrt

Wat ga je doen?

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor bestaande pharma en retail (key)accounts in Nederland, maar ook internationaal. Je focus ligt hierbij op het merk Care Plus, maar ook op Private Label.  Door regelmatig je klanten te bezoeken versterk je de band en blijf je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en wensen in de markt. Daarnaast ga je actief op zoek naar new business in de aan jou toegewezen internationale regio. Jij weet kansen goed in te schatten en zorgt voor een optimale omzet door de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment.

Tropicare zoekt een ondernemende en scherpe onderhandelaar die zelfstandig de internationale markt laat groeien en een uitstekend commercieel inzicht heeft. Een teamspeler die vanuit Nederland een regio overziet, die geregeld bezoekt en nieuwe kansen verzilvert. Voor goede ideeën die de groei stimuleren is volop ruimte. De Account Manager heeft nauw contact met de afdelingen marketing en supply chain en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij hebt een passie voor reis- en gezondheidsproducten.

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerd klantenpakket met een internationaal accent bij een snelgroeiend bedrijf met een maatschappelijke doelstelling: veilig en gezond reizen. Een compact en ambitieus team waar je veel invloed kunt hebben. Tropicare biedt medewerkers elk jaar 12 dagen om te investeren in hun persoonlijke groei.

Jouw ervaring

  • 2-4 jaar relevante saleservaring
  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Ondernemend en resultaatgericht
  • Communicatief sterk
  • Stevige en nieuwsgierige persoonlijkheid
  • Goede beheersing Nederlands en Engels, extra talen zijn een plus

 
Over Tropicare

Tropicare is specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Onder de merknaam Care Plus levert het bedrijf sinds 1992 producten die bijdragen aan een onbezorgde reis, denk aan insectenafweermiddelen met Deet en zonbescherming, maar ook aan muskietennetten en waterzuiveringsproducten. Hun producten zijn in 25 landen te krijgen en dat aantal groeit snel. Ze zijn marktleider in outdoor winkels. Tropicare heeft als missie om malaria voor 2030 de wereld uit te helpen. Hun producten worden altijd wetenschappelijk onderzocht en voldoen aan de laatste ontwikkelingen op Healthcare gebied. Het compacte team werkt vanuit Almere en is gepassioneerd en ondernemend. Bij Tropicare is aandacht voor de persoonlijke groei van medewerkers.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04