https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/stegeman/hr-adviseur/
People Select Young Professional
Vacature ingevuld
HR Adviseur
3+ jaar
Wijhe | 09 jul

Wat ga je doen?

Met welke tactiek betrek je de medewerkers en leidinggevenden bij innovatieve projecten? En: hoe voer je procesoptimalisaties effectief door? Als HR Adviseur ben je een belangrijke gesprekspartner voor de lijn en het management over deze én vele andere HR zaken. Jij denkt actief mee over het optimaliseren van HR processen en het beleid en biedt zo ondersteuning bij de ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers. Belangrijke aandachtsgebieden zijn duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling en andere HR-instrumenten. Daarnaast zorg je voor het integreren van (internationale) tools die vanuit Campofrio Food Group en Sigma geïmplementeerd worden om meer uniformiteit in processen en cultuur te creëren.

Stegeman zoekt een allround en hands-on HR Adviseur die sterk is op zowel operationeel als tactisch niveau en zelfstandig processen kan optimaliseren. Jij houdt ervan aan meerdere projecten en taken tegelijk te werken en brengt zelf structuur aan in je agenda. Enkele jaren generalistische HR-ervaring is een must, net als samenwerking met een OR. In deze rol onderhoud je contacten op alle niveaus en is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Jij voelt je thuis in een dynamische productieomgeving bij een organisatie die volop professionaliseert en vernieuwt. De HR Adviseur rapporteert aan de HR Manager Nederland en werkt in een compact Nederlands team. De andere helft van het HR-team voor de Benelux zit in België.


Wat biedt de organisatie jou?

Een allround HR-rol met een internationale scope bij een innovatieve, internationale foodspeler. Veel contacten met uiteenlopende stakeholders en deelname aan interessante projecten. Omdat de organisatie zich razendsnel ontwikkelt kun je als HR Adviseur snel en breed verder ontwikkelen in je vak. Stegeman biedt je plek in een nuchter en gedreven team waar doorgepakt wordt en je veel autonome verantwoordelijkheid krijgt. Incidentele internationale reizen i.v.m. deelname aan projecten.


Jouw ervaring

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een generalistische HR-rol, liefst in FMCG met productieomgeving
  • Ervaring in werken met een OR
  • Organisatorisch en projectmatig sterk
  • Communicatief en stevige persoonlijkheid
  • Zelfstandig, verantwoordelijk, hands-on, flexibel
  • Goede beheersing Nederlands en Engels
  • Relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding (Personeel & Arbeid, Organisatiekunde, Bedrijfskunde, etc.)

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04