https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/santa-maria/junior-category-manager/
People Select Young Professional

Junior Category Manager

Vacature ingevuld
Junior Category Manager
1+ jaar
Nieuwegein | 07 jun

Wat ga je doen?

Als Junior Category Manager ontwikkel en realiseer je samen met de Category Manager succesvolle categoriestrategieën voor de retail. Jij maakt uitgebreide categorie-, schap- en promotieanalyses op basis van Nielsen-data en verwerkt deze in heldere adviezen. Die zijn deels voor intern gebruik, maar natuurlijk ook voor de klant. Jij presenteert ze daar zelf overtuigend aan tafel bij klantbezoeken die je samen met de Account Manager doet. Behalve het maken van schappenplannen en het monitoren van promoties en prijzen ga je ook actief aan de slag met instore activaties. Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van inspirerende activaties op de winkelvloer zoals demonstraties, sampling, POS materialen en op maat gemaakte promoties.

Santa Maria zoekt een extraverte foodie die zowel analytisch als creatief sterk is en al enige ervaring heeft met category management. Jij houdt van het maken van gedetailleerde categorie analyses en weet daaruit mooie inzichten te halen die je direct in de praktijk inzet om aansprekende activatie en promoties te helpen bedenken. Jij werkt aan schappresentaties om de productpresentatie in de winkel optimaal te maken en klanten tot aankoop te verleiden. Inzicht in shopper en customermarketing is daarvoor noodzakelijk. Je bent creatief, resultaatgericht en voelt je thuis is een nuchter, compact en mensgericht team.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een analytische rol als Category Manager bij een invloedrijke speler in de categorie, waarbij je ook creatief moet zijn voor activaties, promoties en schappresentatie. Een plek in een nuchtere, no-nonsense omgeving en een compact team dat het liefst de hele dag over koken en eten praat. Een moderne werkomgeving mét keuken en uitzicht op water. Diverse ontwikkelmogelijkheden.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 1 jaar ervaring in Category Management of vergelijkbare rol bij een A-merk of retailer
  • Analytisch en cijfermatig ijzersterk
  • Uitstekende communicatieve en presentatie-skills, extravert
  • Creatief en conceptueel denkvermogen
  • Resultaatgericht, gedreven, teamspeler, proactief
  • Een echte foodie
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04