https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/royal-flora-holland/content-cooerdinator/
People Select Young Professional

Content Coördinator

Content Coördinator
3+ jaar
Naaldwijk | 28 mei

Wat ga je doen?

Zet jij graag de puntjes op de i? Hou je van teksten aanscherpen, heldere koppen bedenken en krachtige social content? Als Content Coördinator voor een wereldspeler ben je verantwoordelijk voor alle content op de website, digitale nieuwsbrieven, social media, de app en een magazine. Jij redigeert en plaatst teksten en nieuwsberichten in lijn met de contentstrategie en –beleid. Als onderdeel van het team marketingcommunicatie ben je actief bezig met de juiste positionering en promotie van de diensten voor B2B klanten. Jij verbindt alle interne stakeholders en adviseert over de juiste content voor de diverse kanalen.

Deze groeiende organisatie is op zoek naar een creatieve en accurate taalfanaat met coördinerende ervaring die adviseert over communicatiekansen. De Content Coördinator brengt informatie en verhalen vanuit het hele bedrijf met de juiste tone of voice bij elkaar. Je doet vernieuwingsvoorstellen, verlegt de focus naar online en zorgt dat jij het eerste, natuurlijke aanspreekpunt wordt voor alles wat met de media te maken heeft. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol zijn een must. Jij bent zelfstandig en voelt je thuis in een dynamische en internationale werkomgeving.

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende en verantwoordelijke content-rol bij een groeiend, internationaal opererend bedrijf, waar je interessante ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden hebt binnen of buiten je team. Een klantgerichte communicatiefunctie in een divers team, waar volop ruimte is voor jouw eigen inbreng en vernieuwingsvoorstellen. Een nuchtere en informele werksfeer. Mogelijkheden om thuis te werken, 4 dagen werken is bespreekbaar.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 3 jaar ervaring met online en offline communicatie
  • Ruime ervaring met online en social media
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, Duits is een plus
  • Kennis van SEO, HTML, LinkedIn, Twitter is een must, ervaring met Coosto een plus
  • Ervaring in grote, internationale en complexe B2B-organisaties
  • HBO-opleiding richting Communicatie of vergelijkbaar

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04