https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/royal-a-ware/planner-almere/
People Select Young Professionals
Planner
0-2 jaar
Almere | 30 okt

Wat ga je doen?

Als Planner ben je verantwoordelijk voor de planning van het versnijden en verpakken van honderden verschillende kazen op de locatie in Almere. Dankzij jouw inspanningen is de planning van de verpakkingslijn optimaal en stuur je voortdurend bij als dat nodig is. Jij zorgt verder voor een vlekkeloos verkoopbeheer, beoordeelt de sales forecast en vertaalt die naar een optimale productieplanning. Ook beheer je de administratie van de voorraden en regel je de artikelinrichting van nieuwe artikelen in de MRP- en ERP-systemen.

Secuur
A-ware zoekt een enthousiaste en gedreven Planner die secuur en resultaatgericht is en goed het overzicht kan bewaren. Jij gaat altijd voor kwaliteit, in de breedste zin van het woord en voelt je thuis in een compact team waar je in hoog tempo veel kunt bijleren. De Planner is communicatief sterk. In deze rol stuur je de order pickers aan en bestel je de verpakkingsmaterialen. Je rapporteert rechtstreeks aan de site manager. Kortom: een gevarieerde plannersrol waar je echt invloed hebt op de organisatie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede plannersrol waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen bij een snelgroeiend en internationaal gerespecteerd familiebedrijf dat fullservice leverancier is in kaas en zuivel. Je zit met je neus dicht op de processen en producten die je plant en ziet dus direct resultaat van je werk. In het compacte team krijg je een goed beeld van alle activiteiten en is jouw rol van doorslaggevende invloed. Bij A-ware kun je intern doorgroeien, zowel op deze locatie, maar ook op een van de twintig andere vestigingen van het bedrijf.

Jouw ervaring

  • Bij voorkeur al enige werkervaring met (productie)planning in een dynamische omgeving
  • Minimaal HBO-diploma, liefst in Logistiek & Economie of Technische Bedrijfskunde
  • Analytisch sterk
  • Uitstekende kennis van Excel, ervaring met ERP en/of MRP-systemen is een plus
  • Je bent secuur, durft vragen te stellen en werkt gestructureerd
  • Affiniteit met food en productie is een pre

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04