https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/koninklijke-verkade/shopper-activation-manager/
People Select Young Professionals

Shopper Activation Manager

Shopper Activation Manager
1-2 jaar
Zaandam | 17 sep

Wat ga je doen?

Als Shopper Activation Manager ben je verantwoordelijk voor de shopper activatie van alle merken in zowel retail, out of home als E-commerce. De meeste focus ligt daarbij op de retailmarkt. Op basis van shopper insights ontwikkel je onderbouwde point of sale activatieplannen die voor groei zorgen. Creativiteit en inspireren zijn belangrijk in deze rol waarin je zelf geregeld contact hebt met je klanten en je nauw samenwerkt met marketing en sales. De Shopper Activation Manager is dé expert die potentiële kopers weet te bereiken en tot aankoop weet aan te verleiden.

Verkade zoekt een ondernemende Shopper Activatie Manager die durft te challengen en volop nieuwe input brengt in shopper activatie voor de op de winkelvloer en daarbuiten. Jij bent strategisch en analytisch sterk en hebt een flinke dosis natuurlijke overtuigingskracht. Met inspirerende selling stories creëer je zowel intern als extern draagvlak voor nieuwe plannen. Voor de gewenste groei maak je optimaal gebruik van de ambities en kansen van moederbedrijf pladis om local jewels als Verkade en Sultana intensiever en succesvol te activeren. Je bent resultaatgericht, positief en pragmatisch ingesteld.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een afwisselende en verantwoordelijke shopper activatie rol in een jonge, informele en gedreven organisatie. De back up van een innovatief, internationaal moederbedrijf dat oog heeft voor groeikansen van nationale pareltjes. Een pragmatisch en fris team waarin veel wordt samengewerkt. Een resultaatgerichte en veeleisende leidinggevende om mee te sparren, die het leuk vindt om gechallenged te worden. Interessante trainings- en opleidingsmogelijkheden.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 1-2 jaar ervaring in shopper activatie, sales en/of marketing ervaring is een plus
  • Aantoonbare ervaring bij een A-merk, liefst in food
  • Ondernemend, hands-on, teamplayer en flexibel
  • Creatief en conceptueel denkvermogen
  • Projectmatig kunnen werken
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

 

 

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04