https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/koninklijke-de-kuyper/junior-brand-manager/
People Select Young Professional

Junior Brand Manager

Vacature ingevuld
Junior Brand Manager
0+ jaar
Schiedam | 28 jun

Wat ga je doen?

Als Junior Brand Manager ben je eigenaar van verschillende projecten waarbij je aan de slag gaat met de brand strategie en visie voor een deel van het merkenportfolio. Je bent mede verantwoordelijk voor de marktaandeelgroei en het versterken van de concurrentiepositie van onder andere het portfolio van De Kuyper en het merk Mandarine Napoléon. Je hebt veel contact met de verschillende landen en daarbij volg je de markttrends en onderzoek je nieuwe mogelijkheden en kansen voor de merken. Als Junior Brand Manager ben je betrokken bij het totale marketing scala, van strategie tot concept en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor verschillende eigen projecten en ondersteunt de rest van het Global Marketing team waar nodig. Zo ontwikkel je een zeer brede blik op alle marketingactiviteiten van de organisatie. Dit varieert van NPD-projecten, portfoliomanagement, (digitale) communicatie tot de organisatie van bijvoorbeeld internationale tradeshows.  

 

Jouw succes als Junior Brand Manager wordt bereikt door gebruik te maken van je gedreven enthousiasme, je ondernemerschap en het vermogen om contact te leggen met de stakeholders; intern, extern en internationaal. Je bent creatief en zet de consument op de eerste plaats. Daarnaast ben je ook resultaatgericht en gedreven om de groeidoelstellingen van De Kuyper te bewerkstelligen.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede marketingrol voor de internationale markt vanuit het wereldwijde hoofdkantoor van een sterk groeiend premium drankenmerk. Je rapporteert aan de Global Marketing Manager Premium Brands en komt terecht in een team vol gedreven en gepassioneerde collega’s. Naast veel afwisseling in een hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Koninklijke de Kuyper je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Daarnaast staan wij stil bij je ontwikkeling en krijg je de kans om je binnen je functie te blijven ontwikkelen.

 

Jouw ervaring

  • Bij voorkeur een relevante stage of enige werkervaring in Brand Management in de FMCG
  • Kennis van consumer marketing, marktonderzoek, ATL en online communicatie en innovatie
  • Affiniteit met/kennis van de drankensector is een must
  • Goede projectmanagement en analytische skills
  • Gestructureerd en projectmatig werken
  • Communicatief sterk
  • Zelfstarter, teamplayer, resultaatgericht, proactief en flexibel
  • Uitstekende beheersing Nederlands en business Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04