https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/johma/junior-account-manager-foodservice/
People Select Young Professionals

Junior Account Manager Foodservice

Vacature ingevuld
Junior Account Manager Foodservice
0-2 jaar
Losser | 18 mei

Wat ga je doen?

De Junior Account Manager Foodservice is verantwoordelijk voor een gevarieerd klantenpakket dat bestaat uit onder meer groothandels, horeca, cateraars en ziekenhuizen. Jij onderhoudt en verstevigt de relaties met bestaande klanten én gaat actief op zoek naar interessante new business in het Foodservice-kanaal. Door veelvuldige klantbezoeken weet jij precies waar je klanten én de eindgebruikers van de producten behoefte aan hebben en ken je de actuele markttrends. Met jouw uitgebreide productkennis weet je klanten te inspireren.

Vers
Johma zoekt een ondernemende en gedreven Junior Account Manager die houdt van de snelheid en dynamiek van vers. De ideale persoon heeft al enige saleservaring, is nieuwsgierig en luistert goed naar de wensen van de klant. Jij bent transparant en open en kunt je eigen werkzaamheden goed structureren en plannen. Jij schept voor jezelf heldere doelstellingen en komt gemaakte afspraken altijd na. De Junior Account Manager werkt mee aan accountplannen, zorgt voor effectieve promoties, introduceert nieuwe concepten en is een volwaardig gesprekspartner voor de hele categorie. In deze functie reis je door heel Nederland.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige en gevarieerde accountmanagementrol in foodservice bij een innovatief merk in vers. Een combinatiefunctie waarbij het draait om investeren in langetermijnrelaties én het aantrekken van new business. Een werkgever met een heldere toekomstvisie en een plek waar je veel vrijheid krijgt en jonge, ambitieuze en ondernemende collega’s hebt. Je hebt één vaste kantoordag bij Johma.

Jouw ervaring

  • 0-2 jaar relevante werkervaring, liefst in accountmanagement
  • Minimaal HBO opleiding in commerciële richting
  • Woonachtig in midden Nederland
  • Kennen en snappen klant
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Nieuwsgierig en oplossingsgericht
  • Zelfstandig, ondernemend en gedreven
  • Communicatief sterk, analytisch en proactief

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04