https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/jacobs-douwe-egberts/sales-academy/
People Select Young Professionals
Sales Academy
0+ jaar
Utrecht | 04 mrt

Wat ga je doen?

In de Jacobs Douwe Egberts Sales Academy leer je de allerbeste salestechnieken en ontwikkel jij je tot een vakkundige Sales Professional. Na dit praktijkgerichte programma ben je een salesspecialist op topniveau en weet je van een ‘nee’ moeiteloos een ‘ja’ te maken. Je begint op de afdeling Telesales, waar je alle benodigde skills leert die je nodig hebt voordat je later het veld ingaat. Je begint met koude acquisitie, leert klanten te behouden (retentie) en groeit van kleine naar steeds grotere klanten. Om de organisatie en alle koffie- en theeproducten grondig te leren kennen start je met een intensieve onboarding, zodat jij alle ins en outs kent om je klanten succesvol te kunnen benaderen. De Sales Academy duurt ongeveer 1,5 jaar – mede-afhankelijk van je eigen ontwikkeling.

Salestalent

Jacobs Douwe Egberts Professional zoekt energieke en gedreven salestalenten. Aantoonbare affiniteit met sales is een must om succesvol te zijn, net als een winnaarsmentaliteit en een goed gevoel voor new business. Jij verzint slimme manieren om je doel te bereiken en komt volledig tot je recht in een competitieve omgeving. Jij bent een volhardende doorzetter die niet snel tevreden is. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid zijn een must. Jij hebt de capaciteiten om met je klanten mee te denken in totaalconcepten.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een praktijkgericht opleidingsprogramma waar jij je ontwikkelt tot een onbetwiste salesexpert. Een competitieve werkomgeving bij een van de bekendste Nederlandse FMCG-bedrijven. Een functie waarin je 70% van je tijd doelgericht in sales aan de slag gaat. De rest van de tijd word je gecoacht (20%) en volg je opleidingsmodules. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. En Jacobs Douwe Egberts biedt interessante doorgroeimogelijkheden op termijn.

Bekijk hier een video testimonial van een starter bij JDE.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, liefst richting Commerciële Economie of Small Business & Retail Management
  • Aantoonbare affiniteit met sales
  • Hands-on, go getter, resultaatgericht
  • Communicatief sterk
  • Ondernemend, proactief, zelfstarter, energiek
  • Uitstekende beheersing Nederlands (woord en geschrift)

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04