https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/innocent-drinks/junior-key-account-category-manager/
People Select Young Professionals

Junior Key Account & Category Manager

Vacature ingevuld
Junior Key Account & Category Manager
1-2 jaar
Amsterdam | 08 mrt

Wat ga je doen?

Als Junior Key Account Manager en Category Manager ga je aan de slag met een 50/50-mix van sales en category management. Aangezien innocent in Nederland het snelst groeiende merk is in gekoelde sappen, zet jij als Category Manager altijd de toon bij de retailers. Jij ontwikkelt een scherpe categorie visie, analyseert kansen en creëert state-of-the-art business cases, waarbij de wensen van de consument en innocent community centraal staan. Voor het sales deel krijg je een aantal Superunie-leden onder je hoede waarmee je de bestaande relatie verder uitbouwt en verstevigt. Voor deze klanten schrijf jij de businessplannen, sales forecasts en houd je de activiteitenkalenders bij. Daarnaast onderzoek je de kansen en mogelijkheden om nieuwe business te generen.

Klantcontact

innocent zoekt een ambitieuze en analytische Junior Key Account & Category Manager die de Benelux als speelveld ziet en feeling heeft met wat consumenten in de regio aanspreekt. Jij bent zelfstandig en overtuigend in je contact met retailklanten. Je bruist van de ideeën, ziet kansen en dwarsverbanden en vertaalt die moeiteloos naar concrete en consumentgerichte acties. Kennis van de retailmarkt is een pre.

Wat biedt de organisatie jou?

Een centrale plek in de gedreven innocent-familie in Nederland en een unieke combibaan tussen sales- en category management. In deze rol kun jij al je kwaliteiten laten zien en zo die dubbele groeicijfers verder laten ontwikkelen. Bij innocent is volop ruimte voor ondernemerschap en het ontwikkelen van een consumentgerichte categorie-visie. Een fulltime functie en een vast dienstverband, met flexibiliteit om geregeld thuis te werken. En natuurlijk onbeperkt smoothies en sapjes.

Jouw ervaring en persoonlijkheid

  • 1-2 jaar relevante sales en/of category management ervaring, liefst in FMCG
  • Analytisch sterk, ervaring met Nielsen is een plus
  • Je kunt je identificeren met de innocent waarden
  • Zelfstandig, assertief  en pragmatisch
  • Vloeiend in Nederlands en Engels (spreken en schrijven)

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04