https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/iglo/category-manager/
People Select Young Professionals

Category Manager

Vacature ingevuld
Category Manager
3-4 jaar
Utrecht | 21 mrt

Wat ga je doen?

De Category Manager gaat er voor zorgen dat diepvriesproducten in the picture komen te staan. Dit doe je door samen te werken met de retailers, deze helder te overtuigen van de categorievisie, en door het salesteam en de retailer te overtuigen van de optimale shopper-based promotiestrategie op basis van promo-performanceanalyses. Hierbij gebruik jij emotie op de winkelvloer en denk je samen met de retailer over manieren om vriesvers zichtbaarder te maken. Samen met je collega’s van marketing en sales werk je intern in cross-functionele teams aan het oplossen van product- en conceptvraagstukken, alsmede het impactvol introduceren van nieuwe innovaties. Zo draag je bij aan het uitbouwen van de business.

Samenwerking

Iglo zoekt een gedreven en ondernemende Category Manager die investeert in strategische langetermijnsamenwerking met de retailers. Jij weet je visie en plannen zowel intern als extern overtuigend te presenteren en geeft een frisse impuls aan de categorie. De Category Manager is analytisch sterk en werkt resultaatgericht. Je houdt van werken in teams en bent ijzersterk in het plannen en organiseren van je werk in een dynamische omgeving.

Wat biedt de organisatie jou?

Een jong, professioneel en lokaal gefocust team bij een leidend A-merk dat onderdeel uitmaakt van een innovatieve multinational. Bij Iglo kun je jezelf volop ontwikkelen, veel verantwoordelijkheid krijgen en heb je zicht op (inter)nationale doorgroeimogelijkheden.

Jouw ervaring

  • 3 tot 4 jaar commerciële werkervaring, liefst in category management en/of trade marketing
  • Ervaring met categorieanalyses en het presenteren hiervan bij relevante klanten
  • Afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding
  • Analytisch ijzersterk
  • Proactief, energiek, teamspeler
  • Uitstekende communicatie en presentatie skills
  • Vloeiend in Nederlands en Engels

 

 

 

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04