https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/fugro/hr-support-officer/
People Select Young Professional

HR Support Officer

Vacature ingevuld
HR Support Officer
0+ jaar
Leidschendam | 03 mei

Wat ga je doen?

Een vraag over arbeidsvoorwaarden of het verzuimsysteem? Als HR Support Officer weet jij alle antwoorden en voorzie je medewerkers en managers vakkundig van de juiste informatie. Samen met negen andere collega’s zorg je dat alle personeelsgegevens tiptop in orde zijn en kijk je voortdurend naar het verbeteren van processen. Jouw input helpt direct bij het verbeteren van de servicekwaliteit. Je werkt mee aan uiteenlopende HR-projecten en maakt relevante rapportages. Daarnaast verricht je allerhande administratieve werkzaamheden.

Fugro zoekt een flexibele en accurate HR Support Officer die kwaliteit- en servicegericht is en ideeën heeft over het verder optimaliseren van processen en procedures. Jij voelt je thuis in een internationale werkomgeving en bij een HR-afdeling die volop in beweging is. Jij bent gemotiveerd, past je gemakkelijk aan en hebt bij voorkeur al enkele jaren generalistische HR-ervaring opgedaan. Ervaring met Workday is een plus.


Wat biedt de organisatie jou?

Een innovatieve en internationale werkomgeving bij een topspeler in zijn vakgebied. Een brede rol op een HR-afdeling die volop moderniseert en in beweging is en waar in een goede en informele sfeer gewerkt wordt. Kansen om je persoonlijk te ontwikkelen via trainingen en opleidingen en de mogelijkheid om door te groeien naar HR Adviseur. Contacten met uiteenlopende stakeholders.


Jouw ervaring

  • Enkele jaren ervaring met allround HR administratie is een plus
  • Analytisch sterk, secuur en accuraat
  • Sterk in plannen en organiseren
  • Proactief, sociaal en communicatief vaardig
  • Ervaring met Workday is een plus
  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04