https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/duvel-moortgat/trade-marketeer-retail/
People Select Young Professional

Trade Marketeer Retail

Vacature ingevuld
Trade Marketeer Retail
2+ jaar
Deventer | 04 mrt

Wat ga je doen?

Als Trade Marketeer Retail ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van creatieve, topkwaliteit POS-materialen en het maken van klantgerichte analyses om de sales verder te boosten. De juiste, tailor made POS-materialen voor de retail zijn voor Duvel Moortgat van cruciaal belang, waardoor jouw rol en deskundige aandacht hiervoor onmisbaar is. Je bent betrokken van de briefing aan de bureaus tot aan het uitleveren van de materialen aan de retail. Creatief houd je hiervoor nauw contact met het Brand Management team. Vervolgens analyseer je de effecten en maak je verschillende rapportages op basis van data (Nielsen) en klantvraagstukken. Een afwisselende combinatie van creatieve processen, analyses en brede contacten.

Duvel Moortgat zoekt een gedreven, nuchtere Trade Marketeer met uitstekende projectmanagementskills en enkele jaren ervaring in (trade) marketing of category management bij een A-merk. Een sterke affiniteit en/of ervaring met premiummerken in de FMCG helpt je om creatieve POS-materialen met een dosis lef te maken waarmee de merken de winkelvloer verder veroveren. Jij bent sterk in gestructureerd en zelfstandig werken, bent goed in plannen en voorraden beheren, maar draait ook je hand niet om voor complexe logistieke processen. Gelijktijdig vinden meerdere POS-activaties plaats, waarvoor jij samenwerkt met het Belgische hoofdkantoor, de retailers én het distributiecentrum in Nederland.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een rol als Trade Marketeer met volop ruimte voor zowel je creativiteit als je analytische vaardigheden. Een plek in een compact en gezellig team met korte lijnen bij een snelgroeiend en internationaal familiebedrijf met eigenzinnige premiummerken in een on trend categorie. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s en een no-nonsense mentaliteit. Brede doorgroeimogelijkheden.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in trade marketing, category management of vergelijkbaar
  • A-merk ervaring met gevoel voor kwaliteit en premiummerken
  • Creatief in het bedenken van POS-materialen
  • Goed in analyses en rapportages maken (Nielsen)
  • Uitstekende projectmanagementvaardigheden
  • Ondernemend en sales-georiënteerd

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04