https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/de-graaf-bakeries/category-development-manager/
People Select Young Professionals

Category Development Manager

Category Development Manager
3+ jaar
Bunschoten-Spakenburg | 13 mrt

Wat ga je doen?

Als Category Development Manager bij De Graaf Bakeries ontwikkel jij een scherpe categorievisie op basis van de laatste trends en insights. Jij bent een trusted advisor voor één van de grotere retail klanten en werkt samen met hen aan nieuwe concepten en een optimale schapindeling. Je luistert goed naar de behoeften van de klant en weet accuraat in te spelen op trends in de markt. Zo til je de categorie naar een hoger niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van klantgerichte analyses om de sales verder te boosten voor alle klanten en kanalen. Jij herkent jezelf in de kerncompetenties van de Graaf Bakeries: professioneel, gepassioneerd, innovatief en ondernemend.

De Graaf Bakeries zoekt een ondernemende en zelfstandige Category Development Manager die vanaf dag één een nieuwe impuls geeft aan de categorie-ontwikkeling. Enkele jaren ervaring in trade marketing of category management is daarom noodzakelijk. Liefst in food en/of vers. Jij bent een stevige gesprekspartner voor de klant en weet welke producten in welke kanalen succesvol zijn. Dankzij je analytische en commerciële insteek breng jij steevast gedegen en actuele insights. De kennis die je meebrengt voegt iets toe aan het team. Jij neemt van nature graag initiatieven en ziet kansen.

 
Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige rol waarin je het voortouw neemt om vanuit De Graaf Bakeries de categorie verder te ontwikkelen bij zowel retail als Out of Home klanten, nationaal én internationaal. De Graaf Bakeries is een ondernemende en dynamische organisatie, waarbij producten met een ambachtelijk verhaal worden geproduceerd. Het is aan jou de taak om dit verhaal op de juiste manier door te vertalen naar eigentijdse concepten. De sfeer binnen de organisatie is no-nonsense en open. Onderlinge saamhorigheid en samenwerking zijn eveneens belangrijk. Met jouw strategische positie zit jij op dé ideale plek om de organisatie een impuls te geven.


Jouw ervaring

  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in trade marketing, category management of vergelijkbaar
  • Achtergrond in FMCG en/of vers is een plus
  • Communicatief, stevige persoonlijkheid, proactief
  • Sterk in analyses en rapportages maken
  • Klantgericht, zelfstandig, ondernemend en sales-georiënteerd
  • Hbo werk- en denkniveau

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04