https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/de-bijenkorf/merchandiser/
People Select Young Professionals
Merchandiser
2-3 jaar
Amsterdam | 06 aug

Wat ga je doen?

De Merchandiser zorgt voor een optimale in- en doorstroom van het exclusieve assortiment van de Bijenkorf. Jij bent verantwoordelijk voor een correcte en vlotte afhandeling met de leveranciers en coördineert dit proces van de aan- tot aflevering aan het distributiecentrum. Als Merchandiser ben je een cruciale schakel tussen het Servicekantoor en de winkels en bepaal jij mede het succes van de organisatie. Het optimaliseren van processen en het oppakken van diverse soorten projecten hoort eveneens bij het takenpakket. Jij verzorgt verder forecasts over leveringen, verbetert in samenspraak met Supply Chain het logistieke proces en denkt mee over optimalisatie van het seasonal en never out of stock assortiment met de Buyer en Commercial Planner.

Supply Chain

de Bijenkorf zoekt een kwaliteit- en resultaatgerichte Merchandiser met enkele jaren Supply Chain ervaring. Ervaring en/of affiniteit met fashion en Retail is daarbij een plus. Jij bent proactief in het doen van verbeteringsvoorstellen en hebt de flexibiliteit om je ad hoc met uiteenlopende projecten bezig te houden. Sterke communicatieve vaardigheden en uitstekend stakeholdermanagement zorgen dat je succesvol bent in deze rol, waarbij je zowel intern als extern veel contacten hebt. Je werkt nauw samen met de Teamleider Merchandise.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Werken in ‘a world of inspiration’ met een exclusief assortiment, unieke concepten en luxe merken. Een centrale rol in de organisatie waarbij je brede contacten hebt met zowel het Servicekantoor en de winkels, als met leveranciers. De Bijenkorf biedt verder een professionele werkomgeving met internationale allure, uitstekende, marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 2-3 jaar ervaring in Supply Chain
  • Affiniteit met Retail
  • Goede communicatieve vaardigheden en analytisch denkvermogen
  • Flexibel, sterk in projectmanagement, resultaatgericht
  • Minimaal HBO-niveau, liefst WO
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04