https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/bouter-group/junior-sourcing-manager/
People Select Young Professional

Junior Sourcing Manager

Vacature ingevuld
Junior Sourcing Manager
1+ jaar
Almere | 28 jan

Wat ga je doen?

Als Junior Sourcing Manager Borrelgemak ondersteun je de Sourcing Manager en ben je medeverantwoordelijk voor het opbouwen en innoveren van een succesvol borrelassortiment van Albert Heijn en Delhaize. Om dit mogelijk te maken krijg je een diversiteit aan verantwoordelijkheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de (internationale) leveranciersmarkt, het managen van het ontwikkeltraject, het afstemmen en borgen van planningen met andere afdelingen zoals product management, kwaliteit en innovatie, de juiste administratieve verwerking van het inkoopsysteem, het voorbereiden van onderhandelingen, etc. Kortom, een brede rol waar je van begin tot eind betrokken bent bij het sourcing en inkoop proces.

Je zoekt - samen met de klant - continu naar verbeteringen in beschikbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. En je ziet kansen voor nieuw product development. Om jouw kennis up to date te houden, monitor je continu de markt, je signaleert marktkansen, -trends en -ontwikkelingen bij bestaande en potentiële toeleveranciers. Deze kennis weet je effectief om te zetten in een visie voor de Bouter Group en Ahold Delhaize. Op termijn ga je nog een stap verder en bekijk je hoe je samen met Ahold Delhaize schaalvoordelen op het gebied van sourcing kunt creëren.


Wat biedt de organisatie jou?

Bouter Group is onderdeel van Royal A-ware. Royal A-ware is een familiebedrijf met een jaaromzet in 2017 van €1,3 miljard, 1.900 vaste medewerkers, 500 tijdelijke medewerkers, 18 locaties en 1.000 voertuigen. A-ware wil haar klanten optimaal tot dienst zijn door dienstverlening op maat te leveren. Dienstverlening van de hoogste kwaliteit ofwel A-kwaliteit. Door slim en bewust te ondernemen leveren zij diensten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bouter Group is strategisch partner van Ahold Delhaize en werkt hierdoor nauw samen met de grootste supermarktketen van Nederland. Bouter Group is continu in beweging en altijd op zoek naar optimalisatie en innovatie van hun assortiment. In deze dynamische omgeving liggen jouw kansen voor het grijpen. Wanneer jij jezelf op de juiste manier laat gelden krijg je binnen niet al te lange tijd de kans om zelfstandig jouw eigen projecten te gaan oppakken. Jij bent hands on en bent in staat om in een dynamische omgeving effectief te werken aan meerdere projecten. Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neem jij ownership over lopende projecten.


Jouw ervaring

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding, het liefst in een commerciële richting
  • Minimaal 1-2 jaar relevante (inkoop)ervaring
  • Uitstekende commerciële en project management vaardigheden
  • Proactief, zelfstandig en resultaatgericht
  • Affiniteit met food is een sterke pré

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04