https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/bolletje/online-marketeer/
People Select Young Professional

(Online) Marketeer

Vacature ingevuld
(Online) Marketeer
2+ jaar
Almelo | 01 mei

Wat ga je doen?

Als (Online) Marketeer ga jij aan de slag met het (mede) opstellen en uitvoeren van een sterke online marketingstrategie. Je bent verantwoordelijk voor de content kalender en de dagelijkse communicatie op alle social media en online kanalen van Bolletje! Zo zorg je voor vernieuwing en het uitbouwen van het merk. Op basis van trends, data en insights werk je aan online/mobile campagnes en zet je vol op in activatie en branding van het merk. Die optimaliseer je constant met behulp van kwalitatieve en kwantitatieve KPI’s. Naast de online werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor activaties, events en een gedeelte van het productportfolio. Je werkt samen met de Product Managers aan allerlei projecten en je onderhoudt contacten met externe reclame- en mediabureaus.

Bolletje zoekt een energieke en ondernemende (Online) Marketeer met aantoonbare passie voor food én online marketing. Ervaring hierin is meegenomen, maar belangrijker is dat jij als marketeer borrelt van de ideeën voor online marketing en hier – met de organisatie - verder in wil groeien. Jij hebt een gevoel voor A-merken en sterke affiniteit met consumentengedrag, je bent leergierig en flexibel en volgt de laatste trends in online marketing op de voet. Die vertaal je vervolgens naar campagnes voor Bolletje. Jij signaleert kansen en trekt nieuwe projecten en mogelijkheden graag naar je toe. Analytisch vermogen en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar in deze rol.


Wat biedt de organisatie jou?

Een dynamische marketingrol met focus op de online kanalen bij een top-3 A-merk in Nederland. Een informele, nuchtere werksfeer met korte lijnen en veel zelfstandigheid. Een compact team met enthousiaste en professionele collega’s die graag samenwerken om mooie groeiresultaten te bereiken. Bolletje biedt interessante opleidingsmogelijkheden en omdat de productiefaciliteit naast het commerciële kantoor ligt, zit je met je neus dicht op de producten.


Jouw ervaring

  • Minimaal 2 jaar ervaring met marketing bij een A-merk fabrikant, retailer of marketingbureau
  • Aantoonbare passie en/of ervaring met online marketing
  • Analytisch en strategisch denkvermogen
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Nuchter, ondernemend, flexibel
  • Ervaring in projectmanagement

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Andere vacatures bij Bolletje

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04