https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/bolletje/account-manager-1/
People Select Young Professional

Account Manager

Vacature ingevuld
Account Manager
4+ jaar
Almelo | 09 jul

Wat ga je doen?

Als Account Manager investeer je volop in het onderhouden en uitbouwen van de relatie met je klanten en het verdiepen van de strategische categorie-samenwerking. De focus ligt vooral op een aantal Superunieleden. Verder ben je bezig met het uitbouwen van enkele accounts in Foodservice en Online.  De huidige bedrijfsstrategie is omnichannel gericht en het is aan jou om daarin koers te bepalen voor je klanten. Als category captain voor een flink deel van het productportfolio zien je klanten jou graag komen en kun je gedegen investeren in langetermijnrelaties

Bolletje zoekt een flexibele en stevige Account Manager met retailervaring, die de klantrelatie kwalitatief uitbouwt. Jij overtuigt je klanten van kansen met heldere data-analyses en krachtige en heldere presentaties. De organisatie groeit hard en jij draagt daar proactief aan bij met frisse ideeën om maximale waarde en beleving in het schap te creëren en zo de categorieën verder uit te bouwen. Daarvoor analyseer je data (Nielsen), trends en marktontwikkelingen. Minimaal 4 jaar commerciële ervaring, liefst bij een A-merk is een plus. Jij bent ambitieus en leergierig en past in dynamische en snel groeiende organisatie die flexibiliteit en zelfstandigheid van je vraagt.


Wat biedt de organisatie jou?

Een Account Manager-rol bij een top-3 A-merk in Nederland waar je veelal als category captain bij de klant binnenstapt. Een informele werksfeer met korte lijnen en veel zelfstandigheid. Je rapporteert aan de Manager Sales, die je veel ruimte geeft en verwacht dat je zelf met oplossingen komt, maar die je ook graag steunt waar nodig. Kansen om door te groeien naar een pakket met grotere accounts. Geregeld thuiswerken is mogelijk. Bolletje biedt interessante opleidingsmogelijkheden en: de heerlijke geur van koekjes van de naastgelegen productiefaciliteit.


Jouw ervaring

  • 4 jaar commerciële ervaring in sales in FMCG, ervaring met retail
  • Affiniteit met (A-)merken
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden, zeer resultaatgericht
  • Analytisch en cijfermatig inzicht is een must
  • Communicatief en contactueel sterke teamplayer en relatiebouwer
  • Zelfstandig, gedreven, leergierig en flexibel
  • Goede beheersing Excel en Powerpoint

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04