https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/biohorma/channel-account-manager/
People Select Young Professionals

(Channel) Account Manager

Vacature ingevuld
(Channel) Account Manager
3-4 jaar
Elburg | 06 jun

Wat ga je doen?

Als (Channel) Account Manager ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd klantenpakket van foodretailers en reformzaken. Jij investeert in duurzame relaties met je klanten en manifesteert je daarbij als een toonaangevende samenwerkingspartner die meedenkt over vernieuwing en groeikansen. Je maakt marktanalyses en accountplannen en speelt optimaal in op de groei in het zelfzorg-schap in de supermarkt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een substantiële uitbreiding van de positie van Herbamare in de markt van speciaal zouten.

Biohorma zoekt een energieke en ondernemende accountmanager die nieuwe kansen signaleert en zelfstandig beslissingen durft te nemen. Jij hebt al enkele jaren saleservaring en kent de OTC- en retailmarkten goed. Affiniteit met food en zelfzorg is een must. Aanwezige kennis van OOH is mooi meegenomen. De Nederlandse markt heeft qua omzet een koppositie in het Zwitserse Bioforce AG, waar Biohorma onderdeel van is. Het Nederlandse salesteam heeft relatief veel vrijheid en autonomie. Je bent resultaatgericht, nieuwsgierig en geeft een frisse impuls aan het team.

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde salesfunctie, waarbij je deel uitmaakt van multidisciplinaire teams en zo bijdraagt aan de vernieuwing en ontwikkeling van de organisatie. De organisatie besteedt bovendien veel zorg aan persoonlijke groei en biedt opleidingsmogelijkheden. Interne doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Een werkplek dichtbij de uitgestrekte A.Vogeltuinen en een bosrijke omgeving.

Jouw ervaring

  • 3-4 jaar relevante commerciële (sales)ervaring
  • Kennis van OTC-markt, FMCG en food
  • Account ervaring met bv. Superunieleden is een plus
  • Aantoonbare affiniteit met food en zelfzorgproducten
  • Ondernemend, proactief en communicatief sterk
  • Afgeronde HBO/WO-opleiding in commerciële of bedrijfseconomische richting

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04