https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/bakker-barendrecht/junior-operationeel-inkoper/
People Select Young Professional

Junior Operationeel Inkoper

Junior Operationeel Inkoper
0+ jaar
Ridderkerk | 03 sep

Wat ga je doen?

Als Junior Operationeel Inkoper AGF bij marktleider Bakker Barendrecht zorg jij voor een optimaal en gestroomlijnd inkoopproces voor één van de productgroepen: van keten tot land en van logistiek tot voorraden. Jij bent de verbindende schakel tussen organisatie, telers en de grootste Nederlandse retailer. Een scherp oog voor de beste kwaliteit en prijs is onmisbaar voor succes in deze functie. Jouw beslissingen bepalen mede de koers van Bakker Barendrecht en zie je direct terug op de winkelvloer. Bij het succesvolste groente- en fruitbedrijf van Nederland koop je in op hoog, professional niveau. Je investeert in de relatie met alle stakeholders, werkt nauw samen met de andere afdelingen en bewaakt vanzelfsprekend de kwaliteit.

Vers

Bakker Barendrecht zoekt een ambitieuze en ondernemende Junior Operationeel Inkoper AGF, die zich helemaal thuis voelt in vers en houdt van de dynamiek en energie van de branche. Jij bent gedreven om samen met de teler te bekijken hoe hij het beste rendement uit zijn oogst kan halen. De ideale kandidaat wilt zich ontwikkelen tot een vakspecialist in vers en inkoop en heeft volop doorgroeipotentieel. Bij voorkeur heb je van huis uit al affiniteit met de agrarische sector. Jij houdt ervan dat de wereld in vers er elk uur anders uit ziet en hebt de drive en energie om snelle en kwalitatief goede resultaten te realiseren. Plannen, rekenen en organiseren zijn onmisbare vaardigheden.


Wat biedt de organisatie jou?

Een inkopersrol met groeimogelijkheden bij een onbetwiste marktleider in AGF waar mensen met passie voor de producten werken en mooie groei realiseren, ook internationaal. Een cultuur waar werknemers open, eerlijk, direct en nuchter met elkaar en de klant omgaan en investeren in win-win lange termijn relaties. Een can do-mentaliteit. Doorgroeimogelijkheden (ook internationaal) in de organisatie en interessante opleidingsprogramma’s voor je persoonlijke ontwikkeling.


Jouw ervaring

  • Minimaal afgeronde HBO-opleiding, (bij voorkeur HAS)
  • Affiniteit met de agrarische sector en een passie voor groenten en fruit is een pre
  • Ondernemende achtergrond (ook buiten agrarische wereld) een pré
  • Analytisch en cijfermatig sterk
  • Flexibel, resultaatgericht én klantgericht
  • Nuchter, professioneel en pragmatisch
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een derde taal is een pré

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04