https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/babboe/salesaccount-manager/
People Select Young Professionals

Sales/Account Manager

Vacature ingevuld
Sales/Account Manager
1-2 jaar
Amersfoort | 02 sep

Wat ga je doen?

Als Sales/Account Manager ben je verantwoordelijk voor alle sales in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Scandinavië. Markten waar al goede contacten liggen die jij verder gaat verstevigen en uitbouwen. Je investeert in een nauwe samenwerking met zowel internationale distributeurs, resellers, agenten en retailers en vergroot het partnernetwerk. Een excellente beheersing van het Duits is een absolute must om je klanten goed te kunnen bedienen.

Leergierig

Babboe zoekt een ondernemende en leergierige Sales/Account Manager die enthousiast wordt van het onderhouden van warme klantcontacten. Naast het maken van goede deals vind je het leuk om alle ins en outs van de bakfietsen en de elektrische aandrijving te bespreken. Uiteraard brengt Babboe je alle know how over de verschillende fietsen en mogelijkheden bij. Kennis van fietsen is een plus, maar geen vereiste. Jij hebt al een paar jaar commerciële ervaring, bent oplossingsgericht en flexibel ingesteld. Een nuchtere mindset en een stevige, alerte persoonlijkheid helpen eveneens. Jij onderhoudt moeiteloos contacten op alle niveaus en hebt administratief je zaakjes altijd goed op orde.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige salesfunctie met bij een ondernemend en snelgroeiend familiebedrijf waar de lijnen kort zijn en een positieve en huiselijke sfeer hangt. Interessante doorgroeimogelijkheden binnen sales of als projectmanager van een van de innovatieve projecten. Thuiswerken is mogelijk. Reizen naar klanten binnen Europa circa 15 procent van de tijd.

Jouw ervaring

  • 1-2 jaar commerciële ervaring, interesse in export
  • Uitstekende beheersing Duits in woord en geschrift, goede Engelse vaardigheden
  • Communicatief sterke teamplayer en relatiebouwer
  • Stevige en sociale persoonlijkheid
  • Enthousiast, oplossingsgericht, vasthoudend en nuchter
  • Kennis van fietsen is een plus

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professionals - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04