https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/almhof/junior-trade-marketeer/
People Select Young Professional

(Junior) Trade Marketeer

Vacature ingevuld
(Junior) Trade Marketeer
2+ jaar
Veenendaal | 04 jun

Wat ga je doen?

Als Trade Marketeer analyseer je de marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar relevante inzichten. Je komt met scherpe adviezen voor de doorontwikkeling van de zuivelcategorie, het merk Almhof en de rol die de innovaties daarin spelen. Je gaat aan de slag met een nader te bepalen klantenpakket. Voor hen maak jij zelfstandig krachtige analyses, die je op inspirerende wijze samen met de Account Managers aan de klanten presenteert. Je challenget het sales- en marketingteam met nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de markt. Je krijgt daarbij de ruimte om kansen die je signaleert tot concrete plannen uit te werken, die weer tot nieuwe producten en concepten kunnen leiden.

Almhof zoekt een betrokken en zelfstandige Trade Marketeer die communicatief stevig is en het leuk vindt om analyses en plannen te presenteren aan klanten. Iemand die naast de categorieontwikkelingen ook promoties en het productportfolio analyseert en die resultaten zodanig presenteert dat er een volgende verbeterslag gemaakt kan worden. Jij ziet het als een uitdaging om in deze functie vanuit veel ruwe data een duidelijke en heldere doorvertaling te maken naar een sterke presentatie. De online markt verder in kaart brengen en hier een visie op ontwikkelen. Affiniteit met lekkere zuivel is een duidelijke plus om met de juiste passie aan de slag te kunnen.


Wat biedt de organisatie jou?

Bij Almhof kom je terecht in een ambitieuze en nuchtere omgeving, waar je jezelf goed kunt ontwikkelen als Trade Marketeer. De organisatie groeit snel en won onlangs nog mooie prijzen, zoals een Industributietrofee, Gekozen Product van het Jaar en een Wheel of Retail. Samen met de Trade Marketing Manager vorm je het gezicht van de afdeling en ben je een sparringpartner en teamgenoot. Gezamenlijk eisen jullie zo een sleutelrol op voor het vak. Innovatieve ideeƫn zijn bovendien altijd welkom bij deze snelgroeiende zuivelspeler.


Jouw ervaring

  • Bij voorkeur 2 jaar relevante commerciĆ«le ervaring binnen FMCG in Trade Marketing/Category management
  • Analytisch en cijfermatig sterk
  • Kennis van IRi en/of Nielsen data
  • Ondernemend, resultaatgericht en zelfstandig
  • Accuraat, betrouwbaar
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels
  • Nuchter, professioneel en pragmatisch

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04