https://peopleselect.nl/youngprofessional/carriere/opdrachtgevers/almhof/account-manager/
People Select Young Professional

Account Manager

Account Manager
2+ jaar
Veenendaal | 08 jul

Wat ga je doen?

Als Account Manager zorg je ervoor dat jouw klanten alle lof voor Almhof hebben én houden. Jij investeert in een intensieve, kwalitatieve samenwerking met de retail om de business bij een aantal Superunieleden uit te bouwen. Als challenger in de markt met een prijswinnend en innovatief productportfolio weet jij jullie marktpositie te verstevigen. Je maakt slim gebruik van beschikbare data en het budget . Samen met trade marketing verras je de klant met inspirerende plannen en ideeën die perfect afgestemd zijn op hun wensen en behoeften. Alles voor een excellente relatie om gezamenlijk verder te groeien in omzet, volume en marktaandeel. Met een grote introductie in 2020 op stapel stap je in op een kansrijk moment om ook new business uit te bouwen.

Almhof zoekt een ondernemende en gedreven Accountmanager met enkele jaren saleservaring, liefst aan fabrikantzijde. Jij bent een uitstekende onderhandelaar die creatief, zelfstandig en resultaatgericht is. Daarbij kun je goed uit de voeten met data om onderbouwde plannen te maken en de groei scherp te monitoren. Ervaring met IRi is daarbij een pre. Jij bent proactief en komt afspraken na. In deze rol stel jij je op als een betrouwbare en gewaardeerde adviseur voor de klant. Je bent betrokken bij het sluiten van de jaardeals en groeit naar het zelfstandig afsluiten ervan. Als Account Manager werk je samen met collega’s van marketing en trade marketing in projectgroepen aan bedrijfsbrede ontwikkelingen, waardoor je ook buiten je eigen vakgebied mee kunt denken.


Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde salesrol bij een kleinere, snelgroeiende speler die de zuivelcategorie scherp houdt en uitdaagt. Een compact, jong en gemotiveerd team, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en mag pionieren om new business te genereren. Deelname aan projectgroepen. Je accounts worden mede afgestemd op basis van je werkervaring. Interne doorgroeimogelijkheden. Een fulltime functie, 4 dagen bespreekbaar.


Jouw ervaring

  • Minimaal 2 jaar relevante saleservaring in FMCG en/of Retail
  • Analytisch, accuraat en betrouwbaar
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Ondernemend, communicatief sterk, gedreven
  • Proactief, service- en klantgericht, ambitieus
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select Young Professional - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04