People Select

Research Consultant

business_center 0+ jaar
business Utrecht
calendar_month 2 april 2024
Research Consultant

Een oprechte interesse in mensen, een commerciële drive en realiteitszin maken jou succesvol in het executive search vak. De start van je carrière bij People Select als Research Consultant begint met een intensief praktijkgericht opleidingstraject. Van al jouw collega’s leer je een stukje van dit mooie vak . In opvolgende stappen vergaar je noodzakelijke kennis over de wereld van executive search, over FMCG, Retail en consumer goods, en natuurlijk over de effectieve en kwalitatieve aanpak van People Select. Gaandeweg leer je state of the art searchmethodes toepassen. Zo traceer je de perfecte kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Je krijgt de beste training in interviewtechnieken, ontwikkeling van je persoonlijke kracht en effectiviteit, vakkennis en experttechnieken. Hiernaast leer je on the job van de senior consultant waar je aan gekoppeld bent.

 • Een veelzijdige en uitdagende rol met een praktijkgericht opleidingstraject in executive search
 • Samenwerken met toonaangevende bedrijven en bekende merken in FMCG en/of (r)etail
 • Werken in een jong, gedreven en hecht team
 • Hybride werken en een modern kantoor op een unieke, eigentijdse, industriële locatie nabij het centrum van Utrecht
 • Gezamenlijke lunches, borrels en teamuitjes en het vieren van successen zoals het behalen van kwartaaltargets
 • Volop investeren in je persoonlijke ontwikkeling en carrière

 • Afgeronde academische opleiding Human Resource Management, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde, Strategic Management of een vergelijkbare studie
 • Jij wil tot de top in executive search horen en in jezelf investeren
 • Je bent een enthousiaste consultative seller, proactief en ondernemend
 • Communicatief sterke en mensgerichte relatiebouwer, teamspeler, overtuigingskracht
 • Sterk in procesmanagement, energiek, accuraat en secuur
 • Oplossingsgericht, commercieel gedreven en positief ingesteld

People Select is gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies in FMCG, retail en consumer goods. Wij verdiepen ons in organisaties en bedrijfsculturen en werken langdurig samen met opdrachtgevers en managers. Op basis van ons expertise stellen we vast wat een manager zoekt en bepalen we voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail en e-commerce.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills.

Deel deze vacature

Meer vacatures

Er zijn op dit moment geen andere vacatures

2024 Copyright - People Select - Privacy statement