People Select

Recruitment Consultant

business_center 2+ jaar
business Utrecht
calendar_month 1 augustus 2023
Recruitment Consultant

People Select focust zich op de top van de arbeidsmarkt binnen fmcg en retail. Als Recruitment Consultant bouw je aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en kandidaten. Jij herkent businesskansen en bent commercieel gedreven om (nieuwe) opdrachtgevers aan het bureau te binden en opdrachten te verwerven. Voor opdrachtgevers weet jij de perfecte kandidaat te traceren, interesseren en selecteren. Een transparante en open samenwerking met je opdrachtgever is hierbij essentieel, net als het begrijpen van de ontwikkelingen van de business en in welk concurrentieveld het bedrijf werkt. In gesprekken haal je alle informatie naar boven die relevant is voor het profiel van de ideale kandidaat.

Jij adviseert je opdrachtgever over de haalbaarheid en zijn positionering op de kandidatenmarkt. In de kandidatenmarkt ben je een consultant waar kandidaten graag mee sparren. Bij succes in de rol kun je op termijn de business verder gaan uitbouwen.

Jij begrijpt de nuances van een breed scala aan rollen, selecteert target companies en identificeert de juiste kandidaten in je netwerk. Bij een match met het kandidatenprofiel, de ambitie en de cultuur van je opdrachtgever, breng je hen met elkaar in contact. Jij managet dit proces, geeft partijen op het juiste moment de nodige informatie en bent de spil in de communicatie. Ook na de afronding houd je contact met klant en kandidaat.

Jij geeft partijen op het juiste moment de nodige informatie en bent de spil in de communicatie. Ook na de afronding houd je contact met klant en kandidaat. Wij geven 12 maanden ‘garantie’ en gaan voor een blijvende relatie tussen opdrachtgever, kandidaat en consultant.

 • Een veelzijdige en uitdagende rol bij een toonaangevende specialist in executive search
 • Samenwerken met bekende bedrijven en merken in FMCG en/of (r)etail, van multinationals tot scale-ups
 • Werken in een jong, gedreven en hecht team
 • Hybride werken in een eigentijds kantoor op een unieke locatie nabij het centrum van Utrecht
 • Gezamenlijke lunches, borrels en teamuitjes en het vieren van successen zoals het behalen van kwartaaltargets
 • Volop investeren in je persoonlijke ontwikkeling en carrière

 • 2+ jaar relevante werkervaring in recruitment of een commerciële functie in sales en/of marketing
 • Jij wilt tot de top in executive search horen en in jezelf investeren
 • Jij ziet business kansen, bent een enthousiaste consultative seller, proactief, ondernemend
 • Communicatief sterke en mensgerichte relatiebouwer, teamspeler
 • Sterk in procesmanagement
 • Oplossingsgericht, commercieel gedreven, creatief en positief ingesteld
 • WO-denkniveau

People Select is gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies in FMCG, (r)etail en consumer goods. Wij verdiepen ons in organisaties en bedrijfsculturen en werken langdurig samen met opdrachtgevers en managers. Op basis van ons expertise stellen we vast wat een manager zoekt en bepalen we voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail en e-commerce.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills.

In onze organisatie werkt een jong, gedreven en hecht team elke dag aan het maken van langdurige matches. Ons kantoor is gevestigd in de Maliegarage, een unieke, eigentijdse locatie nabij het centrum van Utrecht.

Deel deze vacature

2023 Copyright - People Select