People Select

Office Manager

business_center 3+ jaar
business Utrecht
calendar_month 28 juni 2024
Office Manager

Als Office Manager vervul je een mooie spilfunctie in het hart van onze organisatie. Je ondersteunt de consultants van ons groeiende executive search bureau op secretarieel vlak bij iedere stap in een procedure. Je plant afspraken in, voert diverse administratieve taken uit en bewaakt onze processen. Zo zorg jij ervoor dat al onze documenten piekfijn verstuurd kunnen worden naar onze opdrachtgevers. Denk aan het voorbereiden en opmaken van offertes, facturen en resumes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze website en social media om alle content bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd run je alle operationele zaken op ons kantoor. Je regelt bestellingen, bent verantwoordelijk voor de inkoop en zorgt voor de post en de telefoon.
People Select zoekt een energieke en oplossingsgerichte Support Manager met teamspirit. Jij hebt aantoonbare kennis van officemanagement, werkt accuraat, bent breed inzetbaar en beschikt over een uitstekend taalgevoel. De Support Manager weet van aanpakken, is een visitekaartje voor kandidaten en opdrachtgevers die langskomen en houdt het kantoor representatief en geordend. Jij zorgt ervoor dat de website altijd actueel is, bent resultaatgericht en neemt initiatieven om onze onderscheidende werkwijze en aanpak doeltreffend te benadrukken. Secuur werken is een must.

 • Een veelzijdige en sociale spilfunctie op ons kantoor, waarbij je onze consultants bijstaat en de dagelijkse gang van zaken op het kantoor runt
 • Veel contacten met stakeholders, zowel intern als met onze kandidaten en opdrachtgevers
 • Naast gevarieerde administratieve taken ook verantwoordelijkheid voor het dagelijks beheer van onze website
 • Werken in een jong, gedreven en hecht team
 • Gezamenlijke lunches, borrels en teamuitjes en het vieren van successen, zoals het behalen van kwartaaltargets
 • In een fijn kantoor op een unieke, eigentijdse, industriële locatie nabij het centrum van Utrecht

 • Minimaal 3 jaar secretariële ervaring en/of ervaring als Support/Office Manager in een dynamische werkomgeving
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met marketingcommunicatie
 • HBO werk- en denkniveau is een must
 • Secuur en een uitstekend taalgevoel
 • Jij bent representatief, sociaal en hebt flair
 • Stressbestendig, positief ingesteld, proactief
 • Uitstekende beheersing van Nederlands, goede kennis van Engels is een pre

People Select is gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies in FMCG, retail en consumer goods. Wij verdiepen ons in organisaties en bedrijfsculturen en werken langdurig samen met opdrachtgevers en managers. Op basis van ons expertise stellen we vast wat een manager zoekt en bepalen we voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail en e-commerce.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills.

 

Deel deze vacature

2024 Copyright - People Select - Privacy statement