https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-people-select/research-consultant-people-select/
People Select

Research Consultant

Research Consultant
0+ jaar
08 nov

Wat je doet

Een oprechte interesse in mensen, een commerciële drive en realiteitszin maken jou succesvol in het executive search vak. De start van je carrière bij People Select als Research Consultant begint met een intensief praktijkgericht opleidingstraject. Van al jouw collega’s leer je een stukje van dit mooie vak en een van onze Practice Leaders begeleidt je daarbij. In opvolgende stappen vergaar je noodzakelijke kennis over de wereld van executive search, over FMCG, Retail en consumer goods, en natuurlijk over de effectieve en kwalitatieve aanpak van People Select. Gaandeweg leer je state of the art searchmethodes toepassen. Zo traceer je de perfecte kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Je krijgt de beste training in interviewtechnieken, ontwikkeling van je persoonlijke kracht en effectiviteit, vakkennis en experttechnieken. Hiernaast leer je on the job van de senior consultant waar je aan gekoppeld bent.

 

Over wat wij doen

People Select is gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies in FMCG, retail en consumer goods. Wij verdiepen ons in organisaties en bedrijfsculturen en werken langdurig samen met opdrachtgevers en managers. Op basis van ons expertise stellen we vast wat een manager zoekt en bepalen we voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail en e-commerce.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills. Op ons kantoor werkt een jong, gedreven en hecht team elke dag aan het maken van langdurige matches.

In coronatijd werken wij grotendeels vanuit huis, maar het is mogelijk om te werken op ons kantoor in de Maliegarage, een unieke, eigentijdse locatie in het centrum van Utrecht.

Kandidatenprofiel

  • Afgeronde academische opleiding Human Resource Management, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde, Strategic Management of een vergelijkbare studie
  • Jij wil tot de top in executive search horen en in jezelf investeren
  • Je bent een enthousiaste consultative seller, proactief en ondernemend
  • Communicatief sterke en mensgerichte relatiebouwer, teamspeler, overtuigingskracht
  • Sterk in procesmanagement, energiek, accuraat en secuur
  • Oplossingsgericht, commercieel gedreven en positief ingesteld

 

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04