https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-people-select/consultant-people-select/
People Select

Consultant

Consultant
2+ jaar
27 sep

Functieomschrijving

Als Consultant heb je een brede rol waarin je salesvaardigheden combineert met relaties bouwen met opdrachtgevers en kandidaten en het maken van de perfecte match. Jij herkent businesskansen en bent commercieel gedreven om (nieuwe) opdrachtgevers aan het bureau te binden en opdrachten te verwerven. Voor opdrachtgevers weet jij de perfecte kandidaat te traceren, interesseren en selecteren. Het winnen van vertrouwen van je opdrachtgever is hierbij essentieel, net als het begrijpen van de ontwikkelingen van de business en in welk concurrentieveld het bedrijf werkt. In gesprekken haal je alle informatie naar boven die relevant is voor het profiel van de ideale kandidaat. Jij adviseert je opdrachtgever over de haalbaarheid en zijn positionering op de kandidatenmarkt. In de kandidatenmarkt ben je een consultant waar kandidaten graag mee sparren.

Jij begrijpt de nuances van een breed scala aan rollen, selecteert de target companies en identificeert de juiste kandidaten in je netwerk. Je vindt het leuk om nieuwe materie snel eigen te maken en bent nieuwsgierig en een echte aanpakker. Ervaren met recruitment is een absolute plus. In je gesprekken met kandidaten adviseer je hen over hun beste next step. Als dat matcht met het kandidatenprofiel, de ambitie en de cultuur van je opdrachtgever, breng je hen in contact. Jij managet dit proces. Jij geeft partijen op het juiste moment de nodige informatie en bent de spil in de communicatie. Ook na de afronding houd je contact met klant en kandidaat.

 

Wij bieden

People Select is gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies in FMCG en Retail. Wij verdiepen ons in organisaties en bedrijfsculturen en werken langdurig samen met opdrachtgevers en managers. Op basis van ons expertise stellen we vast wat een manager zoekt en bepalen we voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants hebben elk een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail, e-commerce en finance.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills. Op ons kantoor werkt een jong, gedreven en hecht team elke dag aan het maken van langdurige matches.

 

Kandidatenprofiel

  • Enkele jaren recruitmentervaring
  • Jij wil tot de top in executive search horen en in jezelf investeren
  • Je ziet businesskansen en bent een enthousiaste consultative seller, proactief en ondernemend
  • Communicatief sterke en mensgerichte relatiebouwer, teamspeler, overtuigingskracht
  • Sterk in procesmanagement
  • Oplossingsgericht, commercieel gedreven en positief ingesteld

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04