https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-ons/senior-consultant-finance/
People Select

Senior Consultant Finance

Senior Consultant Finance
5+ jaar
02 dec

Functieomschrijving

De Senior Consultant Finance heeft een brede rol. Het is jouw verantwoordelijkheid om voor je opdrachtgevers de perfecte financial te traceren, interesseren en selecteren. Het winnen van het vertrouwen van je opdrachtgever is hierbij essentieel, net als het begrijpen van de ontwikkelingen van de business en in welk concurrentieveld het bedrijf werkt. Het proactief binnenhalen van nieuwe opdrachten en opdrachtgevers heeft daarnaast veel focus. Een actueel netwerk van financials is cruciaal om hierin te slagen en onze practice Finance te laten groeien.

Als Senior Consultant bij People Select ben je een belangrijk adviseur voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. In gesprekken haal je alle informatie naar boven die relevant is voor het profiel van de ideale kandidaat en een duurzame match. Jij adviseert je opdrachtgever over de haalbaarheid en zijn positionering op de kandidatenmarkt. In de kandidatenmarkt ben je een consultant waar kandidaten graag mee sparren. Jij selecteert de relevante target companies en identificeert de juiste kandidaten in je netwerk. In je gesprekken met kandidaten adviseer je hen over hun beste next step. Als dat matcht met het kandidatenprofiel, de ambitie en de cultuur van je opdrachtgever, breng je hen in contact. Jij initieert en regelt dit gehele proces.

Jij geeft partijen op het juiste moment de nodige informatie en bent de spil in de communicatie. Ook na de afronding houd je contact met klant en kandidaat. Wij geven 12 maanden ‘garantie’ en gaan voor een blijvende relatie tussen klant, kandidaat en consultant. Je fungeert als sparringpartner, coach en bent verantwoordelijk voor multilevel accountmanagement.

 

Wij bieden

People Select is innovatief in executive search, vooroplopend in aanpak, methoden en technieken. Wij zijn gespecialiseerd in executive search voor directors, managers en professionals voor zowel interim als vaste functies. We begrijpen organisaties, voelen bedrijfsculturen aan, stellen vast wat een manager zoekt en bepalen voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is.

Specialisme
Onze consultants zijn onze kracht. Ieder van ons heeft een eigen specialisme en de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt. Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, retail, e-tail, e-commerce, HR en finance.

Samenwerken
Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen, personal assessments en krachtig ontwikkelde interviewskills.

Op ons kantoor werkt een jong, gedreven en hecht team elke dag aan het maken van langdurige matches.

 

Kandidatenprofiel

  • Gedegen kennis van en een groot netwerk in Finance
  • Jij wilt tot de top in executive search horen en in jezelf investeren
  • Jij bent een enthousiaste consultative seller, proactief, ondernemend en een teamspeler
  • Communicatief sterke en mensgerichte relatiebouwer
  • Sterk in procesmanagement
  • Oplossingsgericht, creatief en positief ingesteld
  • WO-denkniveau

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04