https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-ons/research-consultant/
People Select

Research Consultant

Research Consultant
0+ jaar
06 feb

Wat ga je doen?

De start van je carrière bij People Select als Research Consultant begint met een intensief praktijkgericht opleidingstraject. Dit traject bestaat uit zes fases, die je in je eigen tempo doorloopt. Vooraf bepalen we in welke markt of vakgebied jij je tot leading consultant gaat ontwikkelen. Een van onze (senior) consultants begeleidt je daarbij.  In opvolgende stappen vergaar je noodzakelijke kennis over de wereld van executive search, over FMCG, Retail, HR en Finance en natuurlijk over de effectieve en kwalitatieve aanpak van People Select. Gaandeweg leer je state of the art searchmethodes toepassen. Zo traceer je de perfecte kandidaten voor onze opdrachtgevers.

People Select geeft je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot de top 10% van executive search consultants wereldwijd. Je krijgt de beste training in interviewtechnieken, ontwikkeling van je persoonlijke kracht en effectiviteit, vakkennis en experttechnieken. Hiernaast leer je on the job van de senior consultant waar je aan gekoppeld bent.

Wat biedt de organisatie jou?

People Select is gespecialiseerd in executive search voor managers en professionals, voor zowel interim als vaste functies. Onze consultants zijn onze kracht. We begrijpen organisaties, voelen bedrijfsculturen aan, stellen vast wat een manager zoekt en bepalen voor welke kandidaat deze stap een nieuwe uitdaging is. Ieder van ons werkt binnen een eigen specialisme en heeft de kennis en het inzicht om te zorgen voor de perfecte match voor kandidaat én opdrachtgever. We investeren voortdurend in opleiding, training en coaching van onze consultants om toegevoegde waarde te bieden in de markt.

Wij bundelen onze jarenlange ervaring en zijn specialist in de vakgebieden: sales, trade marketing, marketing, digital, communicatie, Retail, E-tail, E-commerce, HR en finance. We hebben een breed en diepgaand netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en zijn in staat de passende kandidaat te traceren, te interesseren en te selecteren. Bedrijven werken graag met ons samen voor het invullen van key posities en kandidaten sparren met ons over de volgende stap die ze mogelijk willen zetten. We zijn trots op ons vak en combineren kennis van de markt met fingerspitzengefühl, interesse in mensen en krachtig ontwikkelde interviewskills.

Jouw ervaring

People Select is een innovatief executive searchbureau, vooroplopend in aanpak, methoden en technieken. Daarom zoeken we jou. Want jij wilt tot de top behoren, in jezelf investeren en durft te vernieuwen. Jij bent enthousiast, commercieel en mensgericht en hebt een afgeronde academische opleiding in de richting van Human Resource Management, Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde, Strategic Management of een vergelijkbare studie. Ook ben je proactief, ondernemend en een teamplayer. Je bent accuraat, secuur en hebt de energie en de ambitie om uit te groeien tot de top van het vak.   

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04